Home Любопитно Каква всъщност е жената със сини очи

Каква всъщност е жената със сини очи

от izumitelno
0 коментар 3,4K преглеждания

Жените със сини очи са творчески натури и общоприетите рамки не са никаква спънка за тях. За синеоката жена светът е просто поле за осъществяване на нейните желания, колкото и безумни да са те.

 

Жената със сини очи очаква всички да са във възторг от нейната визия и от нейния интелект. Тя просто не може да живее без комплименти и ако не ги получи, намира всевъзможни начини, за да накара хората да й ги казват.

 

Жената със сини очи смята, че винаги е права. Чуждото мнение не е важно за нея и тя изобщо не го зачита. Но при това твърди постоянно, че за нея чуждото мнение е закон и тя винаги се съобразява с останалите. Което изобщо не е така, но тя мисли, че никой не го разбира.

 

Когато спорите със синеока жена, трябва предварително да сте се примирили с фиаското си. Дори да сте сигурни, че сте прави, по някое време ще се съгласите със синеоката жена, за да я успокоите, защото когато тя е права, е щастлива.

 

Синеоките жени приличат по поведение на деца – те искат всичко и веднага и се сърдят, ако не получат това, което искат. За тях подаръците са много важни, както и празниците, и този, който игнорира техните капризи, е нежелан спътник в живота им.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Три съвета за увеличаване на сексуалната издръжливост

 

Жените за комфорт – сексуалните робини на японските войници

 

Жената със сини очи е лидер по рождение. В голяма компания тя прави всичко възможно да привлече вниманието само към себе си и да стане център на вниманието.

 

Ухажването на мъжете е необходимост за жената със сини очи. Тя може изобщо да не харесва този мъж, но за нея е въпрос на чест да има много ухажори, които да отблъсква.

 

 

Синеоките жени са импулсивни и често взимат погрешни решения. Случва се когато сключват брак да действат, водени от чувствата, но като цяло са донякъде пресметливи. Често те се вслушват не в чувствата, а в логиката, и действат така, както е по-изгодно за самите тях.

 Когато ядосате жена със сини очи, се изправяте пред разярена тигрица. Тя е в състояние да направи неща, за които след това ще съжалява, но в момент на ярост тя е неуправляема.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Кой са най- харесваните пози от камасутра в наши дни?

Мъжете от това племе, черпят гостите си с жените си – като им дават да спят с тях

20 или 40: на каква възраст мъжете са най-добри в секса

Това е Ангела на Аушвиц! Тя спаси стотици жени от мъчителна смърт

От целия свят, само 7 жени имат право да носят бяло пред папата

Позата, в която заставате Ви издава на 100 %. Ето какво разкрива за Вас. Само за жени!

Защо жените имат „шесто чувство“, а мъжете не могат да ги излъжат

 

 

снимки: pixabay.com / източник:sanovnik.bg

Може да харесате още