Home Любопитно Лековита горяща вода тече край Долни чифлик (Видео)

Лековита горяща вода тече край Долни чифлик (Видео)

от izumitelno
0 коментар 306 преглеждания

Необяснимите феномени и странните кътчета в нашата страна на практика са многобройни. Един от тях е уникалната горяща вода, течаща край градчето Долни чифлик, Варненско.

Въпреки, че преди време активно се заговори за този феномен, все още малко хора знаят за него. Според жителите на градчето, горящата вода е с изключителни лечебни свойства.

Още през 60-те години на миналия век при сондажи за нефт в района бликнала вода. Нефт нямало, но имало газ метан. Местните твърдят, че водата, освен че гори, лекува гъбички, рани, всякакви кожни проблеми, очни заболявания. Хора от цялата страна идват и си наливат от водата и твърдят, че всичко казано за нея е самата истина.

Водата лекува не само хора, но и животни. Четириногите бързо се отървавали от вътрешните си паразити и кожните заболявания.

Уникална е способността на водата от този извор да гори. Достатъчно е да щракнеш със запалката и водата се покрива с пламъци.
Всъщност, обяснението е просто: не гори самата вода, а газът, който излиза заедно с нея. А мястото се намира, когато след града се тръгне в посока на село Кривини.
=========

loading...
Търговски обучения - myjobistosell.com

Може да харесате още

Оставете коментар