Home Вдъхновяващо Най-невероятните постъпки от любов

Най-невероятните постъпки от любов

от elated.firefly
0 коментар 25 преглеждания

Докато ние отбелязваме навлизането в сериозна връзка със статус във Фейсбук, някои хора правят невероятни неща, за да изразят любовта си.

Двойката, която умира с хванати ръце след 72 години

Норма и Гордън Йегър от Айова загинали след автомобилна катастрофа на 90 и кусур години. По това време те били женени от 72 години. В болницата, макар и почти в несвяст, те се държали за ръце. Гордън починал един час по-късно, а Норма го последвала, още стискайки ръката му.

Двойката, сближила се още повече след четворна ампутация

Тейлър Морис и Даниел Кели били гаджета в гимназията. Те останали заедно и след това, дори когато Морис влязъл във флота през 2007г като сапьор. След като бил изпратен в Афганистан, той стъпил на импровизирана бомба и изгубил двата си крака над коляното и двете си ръце. Трагичният инцидент обаче не успял да навреди на връзката им. Двамата са по-влюбени от всякога и тяхната история обиколи света.

96-годишният мъж, който е написал любовна песен в чест на жена си

Фред и Лорейн Стобау били заедно от 75 години. Когато тя починала, 96-годишният Фред бил с разбито сърце. Той изгубил любовта на живота си. Скоро след това, Фред посветил песен в памет на покойната си съпруга.

Импулсивно, той изпратил песента на един конкурс, макар да знаел, че не можел да пее. В студиото обаче Джейкъб Колган бил очарован от историята му и решил да продуцира песента.

Модерните Ромео и Жулиета, които се самоубили, защото не можели да бъдат заедно

Търговски обучения - myjobistosell.com

През 2009г, двама индийци се самоубиват, след като местният селищен съвет им наредил да анулират брака си или да посрещнат смъртта. Амрийн била мюсюлманка, а Локеш индус, така че връзката им била неприемлива. Двамата се самоубили като погълнали отрова.

Мъжът, умрял от любов

Харолд Напке и жена му Рут се запознали в трети клас и били женени от 66 години. Рут се разболяла малко преди смъртта си и било ясно, че нямало да се оправи. Децата им казали на баща си новините, които той приел спокойно, но те забелязали нещо да се променя у него. Само няколко дни по-късно той се почувствал зле и починал в 7:30 сутринта. В същия ден, в 6:30 вечерта починала и Рут.

Двойката, събрала се след откриването на изгубено любовно писмо

Стив Смит и Кармен Руис-Перес се оженили през 2009г, след като били разделени от 16 години. Те се влюбили и сгодили на младини. След една година обаче, двамата се отчуждили, след като тя се преместила да живее обратно във Франция.

Няколко години по-късно, Стив й написал любовно писмо, но майката на Кармен го сложила на камината и то паднало зад нея. Останало там през следващото десетилетие, докато камината не била махната при ремонт. Кармен останала сама през тези години и никога не забравила любовта на живота си. Когато прочела писмото ,тя се обадила на Стив и малко след това двамата се оженили.

Двойката, носещи еднакви дрехи от 35 години

Доналд Федърстоун е най-известен с изобретяването на декоративното розово фламинго. Хората обаче познават него и жена му Нанси като много близка двойка. Вече 35 години те носят допълващи се тоалети.

Момчето, носещо приятел на гърба си от 8 години

Любов има и при приятелството. В Хебей, Китай, 16-годишният Луи Ши Чинг носел на гръб свой съученик всеки ден в продължение на осем години. Приятелят му, Лу Шао, страдал от увреждане, което затруднявало ходенето му. Чинг обаче не се хвалил с добрата си постъпка. Неговите родители разбрали за това четири години след като бил започнал да помага на приятеля си.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар