Home Вдъхновяващо Най-невероятните постъпки от любов

Най-невероятните постъпки от любов

от elated.firefly
0 коментар 102 преглеждания

Докато ние отбелязваме навлизането в сериозна връзка със статус във Фейсбук, някои хора правят невероятни неща, за да изразят любовта си.

Най-невероятните постъпки от любов

Двойката, която умира с хванати ръце след 72 години

Норма и Гордън Йегър от Айова загинали след автомобилна катастрофа на 90 и кусур години. По това време те били женени от 72 години. В болницата, макар и почти в несвяст, те се държали за ръце. Гордън починал един час по-късно, а Норма го последвала, още стискайки ръката му.

Най-невероятните постъпки от любов

Двойката, сближила се още повече след четворна ампутация

Тейлър Морис и Даниел Кели били гаджета в гимназията. Те останали заедно и след това, дори когато Морис влязъл във флота през 2007г като сапьор. След като бил изпратен в Афганистан, той стъпил на импровизирана бомба и изгубил двата си крака над коляното и двете си ръце. Трагичният инцидент обаче не успял да навреди на връзката им. Двамата са по-влюбени от всякога и тяхната история обиколи света.

Най-невероятните постъпки от любов

96-годишният мъж, който е написал любовна песен в чест на жена си

Фред и Лорейн Стобау били заедно от 75 години. Когато тя починала, 96-годишният Фред бил с разбито сърце. Той изгубил любовта на живота си. Скоро след това, Фред посветил песен в памет на покойната си съпруга.

Импулсивно, той изпратил песента на един конкурс, макар да знаел, че не можел да пее. В студиото обаче Джейкъб Колган бил очарован от историята му и решил да продуцира песента.

Най-невероятните постъпки от любов

Модерните Ромео и Жулиета, които се самоубили, защото не можели да бъдат заедно

През 2009г, двама индийци се самоубиват, след като местният селищен съвет им наредил да анулират брака си или да посрещнат смъртта. Амрийн била мюсюлманка, а Локеш индус, така че връзката им била неприемлива. Двамата се самоубили като погълнали отрова.

Мъжът, умрял от любов

Харолд Напке и жена му Рут се запознали в трети клас и били женени от 66 години. Рут се разболяла малко преди смъртта си и било ясно, че нямало да се оправи. Децата им казали на баща си новините, които той приел спокойно, но те забелязали нещо да се променя у него. Само няколко дни по-късно той се почувствал зле и починал в 7:30 сутринта. В същия ден, в 6:30 вечерта починала и Рут.

Най-невероятните постъпки от любов

Двойката, събрала се след откриването на изгубено любовно писмо

Стив Смит и Кармен Руис-Перес се оженили през 2009г, след като били разделени от 16 години. Те се влюбили и сгодили на младини. След една година обаче, двамата се отчуждили, след като тя се преместила да живее обратно във Франция.

Няколко години по-късно, Стив й написал любовно писмо, но майката на Кармен го сложила на камината и то паднало зад нея. Останало там през следващото десетилетие, докато камината не била махната при ремонт. Кармен останала сама през тези години и никога не забравила любовта на живота си. Когато прочела писмото ,тя се обадила на Стив и малко след това двамата се оженили.

Най-невероятните постъпки от любов

Двойката, носещи еднакви дрехи от 35 години

Доналд Федърстоун е най-известен с изобретяването на декоративното розово фламинго. Хората обаче познават него и жена му Нанси като много близка двойка. Вече 35 години те носят допълващи се тоалети.

Момчето, носещо приятел на гърба си от 8 години

Любов има и при приятелството. В Хебей, Китай, 16-годишният Луи Ши Чинг носел на гръб свой съученик всеки ден в продължение на осем години. Приятелят му, Лу Шао, страдал от увреждане, което затруднявало ходенето му. Чинг обаче не се хвалил с добрата си постъпка. Неговите родители разбрали за това четири години след като бил започнал да помага на приятеля си.

Може да харесате още

Оставете коментар