Home Любопитно Най-жестоките и безмилостни жени в Руската история

Най-жестоките и безмилостни жени в Руската история

от izumitelno
0 коментар 4,1K преглеждания

Три рускини, живели преди векове, и до днес предизвикват ужас у всеки човек. Техните имена завинаги ще се запомнят с безмилостните убийства и зверства, които са извършили.

Едната от тях на завидните шейсет години изглеждала поне с двайсет години по-млада, което накарало нейните съселяни да я подозират за изчезването на няколко невинни девойки.

Другата рускиня, която буквално се нарежда до най-изпипаните убийци в човешката история, е заличила без ни най-малко угризения на съвестта над 300 неверни съпрузи и мъже.

Третата страховита дама от руската история не е познавала що е то чувство на състрадание и без проблем е наказвала по най-ужасния начин невинни 12-годишни момичета.

Разгледайте галерията горе, за да се запознаете с трите най-брутални рускини, за които мъченията и убийствата са били ежедневие.

Даря Салтикова – Салтичиха

7

Салтичиха е измъчвала до смърт 138 свои крепостни. За нейните деяния осведомяват живите ѝ слуги, които пиша до императрица Екатерина Велика за всички нечовешки мъчения, на които ги подлага господарката им.

Богатата земевладелка наказвала основно момичета. Когато не била доволна от прането или измиването на пода, тя ги поливала с вряла вода, палела косите им и ги бичувала. Сред загиналите има и деца на около 12 години.

Когато императрицата разбира за нейните престъпления, Даря е арестувана и наказана със затвор без светлина и срещи с други хора.

Мадам Алекс Попова

8

През 1902 година знаменитата мадам е арестувана за около 300 убийства. Убийствата не са били просто нейно развлечение, а и бизнес, от който натрупва солидно състояние.

През 1879 година тя основава агенция за жени, които искали да се спасят от мъжете си. Срещу добро заплащане мадам Попова ги правела вдовици. Съвестта на една от нейните клиентки обаче не издържала и така убийцата отива в затвора. Осъдена е на смърт чрез разстрел;

Наталия Кравченя

Наталия Кравченя живяла в руско село, от което за период от 2 години по съмнителен път изчезват 7 девойки. В същото време 60-годишната старица не изглеждала на повече от 30 година и това карало много от местните да я подозират във вещество.

В крайна сметка полицията успява да огледа дома ѝ. Те случайно откриват, че част от пода всъщност е кух и когато махнали дъските, намерили труповете на 7-те момичета.

Оказало се, че Наталия Кравченя практикува древен ритуал, при които с пиене на кръв от девици можело да запази младостта си. Осъдена е на смърт.

инфо: sanovnik.bg

Може да харесате още

Оставете коментар