Home Изкуство Невероятно реалистични татуировки

Невероятно реалистични татуировки

0 коментар 29 преглеждания

Карол Рибаковски от полския град Рибник се прочу с хиперреалистичните татуировки, които показа на International Tattoo Expo в Рим през 2017 г.

Портрет е един от най-често срещаните сюжети в татуирането. Когато се прави правилно, изглежда много впечатляващо. И както се казва, „една снимка струва хиляди думи“, особено ако е образ на човек, който наистина означава много за клиента.

Умението на Карол е усъвършенствано до такава степен, че на пръв поглед не можете да разберете дали това е истинска татуировка или снимка.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Много хора, разглеждайки неговите творби, си мислят, че тук не минават без Photoshop. Но това не е така, защото майсторът е толкова внимателен към детайлите, че творбите му буквално дишат и често изглеждат по-реалистични от снимките, от които прави татуировки.

Карол учи живопис във Варшавската академия за изящни изкуства. Докато е бил там е рисувал много реалистични картини и вече се оформя авторският му стил.

Използвали сме снимки от неговия акаунт в Instagram, с над сто и петдесет хиляди последователи, в който споделя снимки на своите творби и процеса на тяхното създаване.

Последвайте неговия профил, за да разгледате още негови реалистични татуировки.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар