Home Животни Огромен Йети беше заснет в канадска гора – ВИДЕО

Огромен Йети беше заснет в канадска гора – ВИДЕО

от izumitelno
0 коментар 406 преглеждания

В мрежата се появи много необичайно видео, в което можете да наблюдавате Йети в канадски национален парк в близост до националния парк Банф. Видеото е записано от мъж на име Дейвид Бийвър, който ловувал лосове.

Жителят на Канада минавал през снежна гора, изведнъж очите му попаднали върху напълно оглозган скелет, който висял на дърво. Голямата стъпка бил забелязан близо до останките на звяра.

Ловецът веднага се сетил за Йети, тъй като съществото не било като никое друго животно.

Интересното е, че видеото било много ясно. На него може да се види гладката козина на Снежния човек, подобно на горила, както и фактът, че Йети стоял изправен. Съществото едва помръдвало, само от време на време помръдвало главата си.

Бийвър вярва, че на гърба на Голямата стъпка е имало по-малък Бигфут. Ако е така, тогава мъжът най-вероятно е заснел майката и детете й. То се държало за нея  по същия начин, по който маймуните се придържат към родителите си.

Ловецът започнал да се отдръпва, тъй като бил твърде близо до опасното животно. Според значителен брой коментатори цялото видео е постановка. Не можем да се съгласим с това или да твърдим обратното.

 

инфо: blitz.bg

Може да харесате още

Оставете коментар