Home История Предсказания за бъдещето на България

Предсказания за бъдещето на България

от izumitelno
0 коментар 71,4K преглеждания

Редица велики пророци са давали различни предсказания за България, като например Ванга, Слава Севрюкова, Дънов или пък дядо Влайчо.

 

Така например Ванга предсказва, че ще дойде ден, когато почти една трета от страната ни вече няма да е в границите на нашата държава. Редица други предсказания са смайвали не само нас, но дори и света, като и до днес те се цитират от редица големи издания.

 

Предсказания за бъдещето на България

 

Според едно от тях в целия свят ще настъпи проблем с плодородието, което ще бъде доста по-оскъдно, защото ще има воюващи народи, но и заради нашето неправилно разпределяне на благата, включително и у нас. Всичко ще поскъпва и ще се увеличава, но пък от друга страна бедността ще се увеличава пропорционално на това. За това споделя дядо Влайчо, който също така предсказа, че ще дойде ден, когато всички зеленчуци ще станат отровни, като това се дължи именно на увеличеното замърсяване и на земята ни.

Слава Севрюков пък предсказва, че за страната ни ще дойдат черни времена, но те бързо ще отминат, защото ние ще осъзнаем висшата сила на духовността. Ще се отречем от нашата консуматорска природа, посвещавайки се на висшите ни духовни цели, радвайки се на малките неща и оценявайки всеки един да дар на природата. Страната ни дори ще укрепне след кризата и ще излез е по-силна след това изпитание, но е важно да не спираме да се развиваме и да се усъвършенстваме. Всички тези изпитания ще на направя само по-силни и смирени, ще прочистят ума и духа ни, правейки ни истински българи, с които един ден нашето поколение ще се гордее.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Плочката от Градешница – най-древното писмо?

Нова теория: Хърватите всъщност са българи

 

 

Именно тази велика пророчица споделя и това, че е важно всички българи да се завърнат в родината си до 2025 година най-късно, защото след това дори и да искат, вече няма да могат да го сторят. Подобно на Севрюкова, Ванга също предрича големи катаклизми и бедствия, които ще засегнат и нас. Съзнанието на човечеството ще се измени коренно, като ще осъзнаем именно това, че по-висша ценност от духовността не съществува.

И тази година ни очакват много изпитания, които обаче, от друга страна, ще ни обединят, но не по народност, а като човечеството, защото всички сме равни пред висшите сили.

Редица велики пророци пък предсказват, че след 10-на години жълтата раса ще залее света, като това ще засегне пряко дори и нашата страна.

През 2025 година ще настъпи енергийна криза, която обаче ще бъде сравнително кратка поне у нас.

Именно великата Ванга предсказва светли времена за нашата страна, както и за всички народи, които са до нас в добри, но и в лоши времена. Ще дойде време, когато светът ще научи и за нас, а българите ще прославят своето име надлъж и нашир.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Произход на българите – теории и хипотези

Търсят произхода на човечеството в България

 

 

Ванга предсказва, че един ден ще бъдат намерени велики богатства и съкровища на нашите земи. Именно тя е казала, че всеки народ си има своя ангел пазител и звезда, която винаги осветява пътя, но ние си имаме не една звезда, а цяло съзвездие, което да грее пред нас и да ни посочва верния път.

 България никога не ще загине, защото ние сме велик народ и племе, което винаги е преминавало с гордо вдигната глава през всички изпитания през вековете. Това важи и този път, но също така ние ще разберем и ще осъзнаем нашата духовна същност, развивайки се в тази посока, прочиствайки ума и сърцето си от всички тези временни и ненужни материални ценности.

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Най-старата цивилизация в България

Съветски учен: Старобългарският език създава славянската общност, българите са от най-древните доиндоевропейски народи

Значение и произход на наименованието българи – теории и хипотези

Древните цивилизации на траките и египтяните са били свързани

Забравената история: Потулената истина за Спартак – синът на Родопите

Какво е това леене на куршум? Как работи и защо помага?

Кирил Кирилов: Пещерата Магура пази тайни и послания за началото на древното познание (видео)

Тайните за България, които Кумранските ръкописи крият

Кивота на Орфеевия завет 

Древната тракийска Библия Бесика 

 

източник: sanovnik.bg

Може да харесате още