Ще ви дадат 20 хиляди долара, ако прекарате 8 часа в тази къща

За имението Маккейми в Самъртаун, Тенеси, може да се твърди, че е най-страшната къща в света.

Толкова е страшна, че ако прекарате осем часа в нея, ще спечелите 20 000 долара, посочва T+L.

За да го направите обаче, ви трябва сериозна предварителна подготовка.

Първо, трябва да се явите на тест за наркотици, както и да носите бележка от личния ви лекар, че сте физически и психически здрав.

Самото подписване на договора от 40 страници ще ви отнеме от три до четири часа.

О, и трябва да имате медицинска застраховка, защото е вероятно в къщата да се нараните.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alina Shahid | TSJ (@thestylejournal_) на

Собственикът Маккейми създава различно „шоу“ за всеки участник, който гостува в къщата, съобразено с неговите специфични страхове. Той е включен в шоуто на Netflix – Dark Tourism and Haunters: The Art of the Scare.

Мъжът е категоричен, че в имението не се случва нищо странно, въпреки репортаж на The Guardian, според който “хората, които влизат в къщата, могат да бъдат вързани, държани под вода и дори принудени да изядат собственото си повръщано“ през осемте часа, които прекарат в нея. Ако издържат толкова дълго.

Маккейми обаче настоява, че това е по-скоро „умствена игра“ между него и състезателите, която той печели с помощта на хипноза.

Цялото пътешествие през имението на всеки участник се заснема, като така собственикът се защитава от фалшиви обвинения.

“Когато използвам хипноза, мога да ви поставя в басейн с котета и вие ще си мислите, че има акула там”, казва той пред WFLA. “Когато имате такава власт над хората и те си мислят, че това наистина се случва, ще отидат при властите. Така аз трябва да покажа кадрите и да докажа, че не се е случило така”, посочва Маккейми.

Преди да влезете в къщата, ще трябва да изгледате и двучасово видео, в което други посетители, отказали се от предизвикателството, ви съветват: „Наистина не искате да правите това“.

Ако смятате, че имате всичко, което е необходимо, можете да се свържете с Маккейми, за да организирате собствената си ужасяваща обиколка.

Източник: Профит.бг
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 1 =