Home Невероятно Тропически рай във вила Лунна сянка

Тропически рай във вила Лунна сянка

от izumitelno
0 коментар 71 преглеждания

Когато стане въпрос за тропически острови, мнозина сега си мечтаят да са на място като това. На вашето внимание зашеметяващата вила Лунна сянка, проектирана от награждавания екип архитекти Neo Concept Design & Construction.

Сгушена в хълмовете на остров Ко Самуи в Тайланд, тази къщичка е идеалното място за бягство от студа и ежедневието. Вилата разполага с 4 спални, простиращи се на три отделни нива, всички със спиращи дъха гледки към океана. Разбира се няма как и без басейн с безкраен ръб. За да разполагат гостите наистина с всичко, от което се нуждаят, вилата върви с персонал от двама души и управител. Можете да отидете по всяко време на годината, стига да можете да си го позволите. В зависимост от сезона, ще трябва да се изръсите между $1100 и $1800 за нощувка.

Moon-Shadow-Villa-in-Koh-Samui-Thailand-1 Moon-Shadow-Villa-in-Koh-Samui-Thailand-2 Moon-Shadow-Villa-in-Koh-Samui-Thailand-3 Moon-Shadow-Villa-in-Koh-Samui-Thailand-4 Moon-Shadow-Villa-in-Koh-Samui-Thailand-5 Moon-Shadow-Villa-in-Koh-Samui-Thailand-6 Moon-Shadow-Villa-in-Koh-Samui-Thailand-7 Moon-Shadow-Villa-in-Koh-Samui-Thailand-8

Може да харесате още

Оставете коментар