Home Загадки Владетелите на древен Египет – извънземни?

Владетелите на древен Египет – извънземни?

от izumitelno
0 коментар 24,5K преглеждания

Пирамидите не са единствената загадка на древен Египет. Някои от фараоните са изглеждали по начин, който е далече от представите за човек. Особено в това отношение се отклонява от нормите Ехнатон.

Това е бащата на прочутия фараон Тутанкамон и съпруг на не по-малко известната Нефертити. Неговото лице, реконструирано по открития му череп, било издължено.

Черепът му е бил огромен, с яйцевидна форма, като задната му част е била силно изтеглена назад. Мозъкът му е бил два пъти по-голям от този на обикновените хора.

Пръстите му са били като пипала, а стъпалата – с ципи, като крака на жаба. Освен всичко друго Ехнатон имал и женски гърди. Така са изобразявали Ехнатон неговите съвременници.

И са били доста прави. Ехнатон е живял преди три хиляди и петстотин години. Той е бил известен с ужасния си характер. Има вероятност деформациите на фараона да са настъпили от мутации.

ехнатон

Ако той е страдал от синдрома на Марфън, така се обясняват удълженото му лице и странните му крайници. Синдромът на Клайнфертел кара мъжкия организъм да изработва много женски хормони, което обяснява гърдите.

Синдромът на Фролих може да е провокирал женския ханш и бедра на фараона. Но тези синдроми никога не могат да възникнат заедно. Освен това мъжете, които заради заболяване имат гърди, имат миниатюрни полови органи.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Сексът в Древен Египет

Търсят произхода на човечеството в България

 

Ехнатон е имал шест дъщери само от Нефертити, имал е и деца от наложниците си в огромния си харем. Женствената фигура на Тутанкамон е поредното доказателство, че тъкмо Ехнатон е негов баща.

Две от дъщерите на Ехнатон станали негови наложници, а трета с превърнала в законна съпруга. Затова има вероятност Ехнатон да е резултат от експеримент на извънземни. 

В митологията на египтяните и шумерите присъстват гущеровидни същества, които кацат на Земята. Стопаните на водите, както са били известни на древните – едва ли са встъпвали в полови контакти със земните жители.

Вероятно те са експериментирали с изкуствено осеменяване, като внедрявали в човешки яйцеклетки свой генетичен материал.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Загадката с двете кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник

Рамзес II: най-великият фараон от епохата на Новото Царство

Известен уфолог: Религиите са възникнали след сблъсъка на човечеството с извънземните

Клеопатра – последната египетска царица

Сивите извънземни – най-честите посетители на Земята

Животът на фараоните

Древен текст описва създаването на човека от извънземни?

Жените-фараони на Древен Египет

Библията и извънземните технологии

Първият фараон

Изгубен папирус от времето на Тутмос III разказва за среща с извънземни

 

източник: sanovnik.bg

Може да харесате още