Home Любопитно Известен уфолог: Религиите са възникнали след сблъсъка на човечеството с извънземните

Известен уфолог: Религиите са възникнали след сблъсъка на човечеството с извънземните

от izumitelno
0 коментар 6,2K преглеждания

Известният уфолог, историк и журналист Джорджио Цукалос направи поредното си гръмко изявление, свързано с религиите и възникването им. По време на международна конференция, посветена на извънземните цивилизации, 40-годишният изследовател съобщи, че в миналото Земята е била посетена от извънземни, които нашите предци са възприели като висши божествени същества.

 

Известен уфолог: Религиите са възникнали след сблъсъка на човечеството с извънземните

Неслучайно на много икони и религиозни фрески са изобразени загадъчни обекти, наподобяващи летящи чинии и хуманоиди в скафандри. А самият ореол над главите им много напомня на шлемовете на космонавтите.

Джорджио не може да си обясни целта на посещението на извънземните, но е убеден, че съвсем скоро те са напуснали нашата планета. Тогава на нашето „синьо кълбо” възникнала културата, която с времето се превърнала в религия.

Високите технологии на чуждоземците били възприети от хората като демонстрация на магически способности. Според специалиста, ако „зелените човечета” не са посетили нашата планета, днес сигурно сме щели да живеем в атеистичното общество. Или изобщо нямаше да ни има.

Цукалос твърди още, че съвременните учени нарочно игнорират множеството доказателства за извънземна намеса в човешката история. Игнорират се и се отхвърлят различни древни артефакти, които няма как да бъдат създадени от човешка ръка. Различни величествени архитектурни съоръжения като Египетските пирамиди, според уфолога, са създадени от по-съвършени от нас създания и учените прекрасно го осъзнават, но отказват да признаят това на всеослушание.

Извънземните са обяснили на прадедите ни, че Земята има кръгла форма, както и че един ден хората задължително ще напуснат родната си планета, устремявайки се към звездите. Това е посочено в много древни книги и трактати.

 

инфо: blitz.bg

Може да харесате още

Оставете коментар