Home Невероятно 8 истински адски снимки

8 истински адски снимки

от elated.firefly
0 коментар 98 преглеждания

Да сте чували, че Раят е място на Земята? Ако това е вярно, то Адът е само две пресечки по-надолу. О, той съществува, не се съмнявайте в това. Истински е и е точно тук. Дори мога да ви го докажа с тези снимки.

8 истински адски снимки

Идването му ще бъде предизвестено

„Май пак разгневихме адския слон. Вода? Какво по дяволите, Стийв?! Това първият ти ден ли е? Не. Бил, ти извади разпятията. Джо, ти започни да пъхаш маркучите в девственици. Карл, съжалявам, ти ще пазиш децата.“

Това е неподправена снимка на пожар в химическа фабрика в Холандия. Нужни са били 150 пожарникаря, за да потушат пламъците. Макар фабриката да е изгоряла до основи, никой не е пострадал.

8 истински адски снимки

Сянката му ще затъмни слънцето

Ето какво се случва веднага, щом подпишете договора си със Сатаната и чуете отекващия му смях. Това е четвъртия знак за идването му, точно преди земята да започне да кърви, но след като всички котки изчезнат. Тогава разбирате, че Господ не е доволен от избора ви на папа.

Добре де, всъщност това е снимка на вулканично изригване в Исландия.

8 истински адски снимки

Земята ще прокърви

Да не мислехте, че се шегуваме с това, че дяволското затъмнение идва след като земята започне да кърви?

Това е снимка на, не се шегуваме, място наречено Кървавите водопади в Антарктика.

8 истински адски снимки

Неговите слуги са сред нас

Нека да бъдем честни, това е само снимка на злощастна жена. Злощастна, защото е живяла прекалено дълго и сега прилича на вещицата на ужасите. Злощастна, защото очевидно страда от някакво странно заболяване. Злощастна, защото няма достъп до лекар. И може би най-злощастна, защото е отдала тялото си на демоните, които бродят сред нас в човешка кожа, различими само по черните очи и рогата, които излизат от челата им.

Това вероятно е заболяване на кожата, при което кератинът се натрупва  и образува рога. Ако е така, състоянието обикновено се оправя с операция. Макар че това не изкоренява причиняващия го фактор, което е или прекалено излагане на слънцето или Дяволът, който обладава празните черупки на самоубийците.

8 истински адски снимки

Пазете се от малките му доносници

Ако гълъбите са божиите вестители значи сатанинският гекон вероятно е пощальонът на Дявола. Макар че тези приятели всъщност са безкрайно безобидни. Те са малки – обикновено до 10-15см на дължина – и се срещат само на остров Мадагаскар. Така че не е много вероятно да се натъкнете на тях, но няма да ви стане нищо, ако все пак се случи.

8 истински адски снимки

На огнен жребец препуска той

Това прилича на снимка на момента, в който Дяволът е отпрашил с мотора си. Всъщност е Сера да Леба, известен път в Ангола, и макар да не е обработена дигитално, снимката е с 60-секундна експозиция. Може би злото се движи с различна скорост от нас. Може би е бавно и зловещо нещо.

8 истински адски снимки

В неговия дом

Входът към Ада е лабиринт. Огромен, извиващ се лабиринт от пещери, окъпани в огън, където изгубените и обречените бродят, несигурни и изплашени. Пламъците са толкова горещи, че дори скалите се топят и капят като вода. Горящата течност преминава през кожата като през въздух.

8 истински адски снимки

Това е единственият дъжд в Ада.

И знаете ли кое е най-откаченото? Че точно това се е случило. Това е Форт Зверев, който както сте предположили се намира в Русия. Там са съхранявали запалими вещества като напалм, които горят при 2000 градуса. През 70-те години мястото, където руснаците са държали супер огъня си, взело че се запалило. Огнената вихрушка била толкова гореща, че стопила тухлите по стените и тавана, които започнали да се стичат като шушулки.

8 истински адски снимки

Портата към царството му

Има много различни версии на Дявола и много интерпретации за неговото превъплъщение на земята. Някои казват, че той ни покварва и го каним, когато сме непочтени. Други казват, че Сатаната е истинско същество, а неговият син ще се завърне на света, роден от жена, за да ни заблуди, че е човек. Според мен? Аз казвам, че Дяволът е като Шафт: Просто няма нужда да си деликатен, когато си кораво копеле и всички го знаят. Той ще разбие с ритник адските порти и ще връхлети с оръжия и китара в ръка. И ако съдим по тези снимки, това вече се е случило доста отдавна.

Това е място близо до Дарвац, Узбекистан. Местните го наричат Адската порта. Руският еквивалент на Централия, но като всичко руско, то е много по-лошо от алтернативата. Централия е малък град, намиращ се над вечен пожар и ошарен от дупки, а Адската порта е огромна газова камера, която е пропаднала в масивна дупка. Руснаците, разбира се решили, че най-добрият начин да се предпазят от вдишване на газа, е като го запалят… Това е било преди 35 години. И гори все още.

8 истински адски снимки

Може да харесате още

Оставете коментар