Home Вдъхновяващо Диви усмивки от Comedy Wildlife Photography Awards 2019

Диви усмивки от Comedy Wildlife Photography Awards 2019

от izumitelno
0 коментар 26 преглеждания

Снимането на животни в дивата природата е предизвикателство, а да се заснемат в комична ситуация е истинско умение. Конкурсът за наградите Comedy Wildlife Photography Awards, през 2019 г. се провежда за вече пети път. Съревнованието на фотографите се провежда в сътрудничество с благотворителната фондация The Born Free Foundation, която помага за опазването на дивата природа.

Тук са събрани 40-те най-добри творби на участниците във фотоконкурса.

Ежегодният фотоконкурс е основан от Том Сълам и Пол Джонсън-Хикс. Тяхна е идеята да демонстрират на широката публиката истории от дивата природа, представени в положителна светлина.

Въпреки факта, че снимките са смешни, конкурсът има сериозна цел. Тази година основателите на състезанието се съсредоточават върху защитата на животните и дават съвети как да бъдеш природозащитник там, където живееш: от закупуване на здравословна храна до намаляване на консумацията на вода. С усмивка на лице хората се запознават по-добре със света на животните и започват да мислят за неговите проблеми.

 

Търговски обучения - myjobistosell.com

 

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 13 ноември 2019 г. Носителят на най-голямата награда ще получи невероятно седмично сафари в Масай Мара, Кения и ръчно изработена чаша от танзанийската галерия Art Garage.

Гледането на тези мили животни без усмивка е невъзможно. Въпреки, че това са диви животни, те изглеждат много добронамерени и определено не са лишени от чувство за хумор. Техният свободен и безгрижен живот е в ръцете на човечеството и зависи само от хората колко повече животни ще оцелеят на тази радостна вълна.

Надяваме се да ви развеселим и да ви заредим с истински див позитив.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар