Home Свят Едни от най-уединените хотели в света

Едни от най-уединените хотели в света

от izumitelno
0 коментар 21 преглеждания

 

Ако искате да се изолирате от света и да се насладите на красотата на природата, вижте 10 от най-подходящите места за тази цел. Те предлагат уединение и неповторими гледки в различни кътчета на света.

Explora Patagonia, Чили

Може да се каже, че Explora Patagonia е „най-фотогеничният“ хотел в света. Най-близкият град до него се намира на 170 мили.

Sossusvlei Desert Lodge, Намибия, Африка

Хотелът се намира в пустинята Намиб. Въпреки безкрайната шир, хотелът предлага луксозен оазис, изискана вечеря и комфорт. Там можете да видите и някои от най-ярките звездни нощи.

The Wickaninnish Inn in Tofino, Канада
Отсядайки в The Wickaninnish Inn, ще имате чувството, че сте на къмпинг. Около него има редица тайни заливи и диви плажове.
Amangiri Resort in Canyon Point, Юта
Хотелът се намира в живописна пустиня. Разполага с атрактивен басей и красива гледка от пясък и огромни камъни.
Jade Screen Hotel in Huangshan, Китай
Има само един единствен начин да стигнете до Jade Screen Hotel и той е да изкачите 60 хил. каменни стъпала до върха. Просто не гледайте надолу!
Alila Jabal Akhdar Resort, Оман
Хотелът предлага спираща дъха гледка към планината Ал Хаджар в Оман. Най-близкото летище е на 2,5 часа път с кола.
Mashpi Lodge, Еквадор
Mashpi Lodge се намира в сърцето на Андската гора. Хотелът е заобиколен от буйна дива растителност и е подходящ за любители на Индиана Джоунс.

Desroches Island Resort, Сейшелските острови
Desroches Island Resort е разположен на отдалечен остров на Сейшелите. 
Това е един частен рай, който предлага кристално сини води, бели пясъчни плажове и окенски гледки, които ще ви накарат да не поискате да се върнете в цивилизацията.
Hotel Arctic Ilulissat, Гренландия
Hotel Arctic Ilulissat е най-северният 4-звезден хотел, който предлага уникална гледка към Арктика и преминаващите круизни кораби, които минават покрай айсберги.
 Longitude 131 at Uluru Rock in Yulara, Австралия
Само с петнадесет спални помещения  Longitude 131 at Uluru Rock е идеален за тези, които се радват на малко време насаме под звездите.
loading...

Може да харесате още

Оставете коментар