Home Любопитно Екстремни места за живеене

Екстремни места за живеене

от Динго
0 коментар 21 преглеждания

Изумително ви представя няколко спиращи дъха локации за живеене. И върпреки че изглеждат доста опасни, те са нечий дом.

Кастейфойит де ла Роха в Испания

Кастейфойит де ла Роха е селце в каталонската провинция Херона. Намира се на скала, образувана преди хиляди години от втвърдена лава. Основната скала, на която се намира селото, се издига на височина 50 метра и се простира на един километър. Населението на селото е около 1000 жители.

Висящият манастир в Китай
Манастирът е построен на стръмна скала през 491 близо до свещения връх Хенг. Той съчетава будистки, даоистки и конфуциански олтари. От 1982 г. манастирът е защитен като национален паметник на Китай.

Замъкът Лихтенщайн в Германия

Този приказен замък се намира на 817 метра надморска височина. Настоящият замък е построен през 1840-1842 г. и днес принадлежи на херцозите на Урах.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Калапана, Хаваи

През 1986 лава от вулкан обезлюдява града. И въпреки че достъпът до него е преустановен и забранен, все още има хора, които живеят там. През 2010 година е установено, че в Калапана има останали 35 къщи.

Хижа Солвей в Швейцария

Тази планинска хижа е разположена на 4 003 метра надморска височина по маршрута до Матерхорн. Храна в хижата няма, защото тя може да се използва само при спешни случаи, свързани с влошаване на времето.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар