Home Невероятно Как автомобилни ключове измъкнаха жена от прегръдката на смъртта

Как автомобилни ключове измъкнаха жена от прегръдката на смъртта

от izumitelno
0 коментар 195 преглеждания

Всички сме смъртни, а телата ни не притежават невероятни способности. Разбира се, някои хора са големи късметлии и успяват да преметнат смъртта, но дали това не е с цената на нещо повече?

Този човек не е напразно е получил прякора Нощен преследвач, тъй като имал склонност към убийства. Само за една година, в средата на 80-те години, серийният убиец Ричард Рамирес изпрати най-малко 13 души на онзи свят. Затова е изненадващо, че една от потенциалните му жертви все пак успяла да избяга от лапите на толкова талантлив убиец.

Как автомобилни ключове измъкнаха жена от прегръдката на смъртта

Ричард Рамирес

Една вечер Рамирес се сблъскал с Мария Ернандес и я проследил с кола до дома ѝ. Чувайки шум зад себе си, жената се обърнала и Рамирес стрелял в лицето ѝ. За щастие куршумът рикоширал в ключовете за колата, които Мария все още държала в ръката си. Тя се отървала само със счупен пръст, но съобразила ситуацията, паднала на земята и се престорила на мъртва. Рамирес, уверен, че е застрелял жертвата си, я сритал за забавление, след това прескочил тялото й и се запътил към апартамента на Ернандес, където очевидно съседката й била изправена пред по-лоша съдба.

Мария успяла да стане и с труд се добрала до дома си точно в момента, когато серийният убиец излизал. Жената умолявала Рамирес да не стреля по нея отново. И по някаква причина той я послушал. Вероятно тогава Рамирес се интересувал повече от смяната на панталоните си, отколкото от убийството, защото виждаше тази, която имаше всички основания да смята за призрак.

Това била огромна грешка от негова страна, защото благодарение на факта, че жената оцеляла, полицията получила първото словесно описание на портрета на убиеца. По-късно престъпникът е арестуван и всички следващи години от живота си прекарва в отделението на затворниците със смъртно наказание.

Може да харесате още

Оставете коментар