Home Любопитно Как денят, в който сте родени, влияе на съдбата и характера ви /II-ва част/

Как денят, в който сте родени, влияе на съдбата и характера ви /II-ва част/

от izumitelno
0 коментар 89 преглеждания

Нумерологията е един от начините, с който може да се предскаже как ще преминете през живота си. Това е древна наука, която се базира на числата, скрити в рождената ви дата. За тях се счита, че са ключ към вашия характер.

В първата част на статията ви показахме как вашата дата на раждане между 1-ви и 9-ти на месеца, определя характера и живота ви.

Сега ви предлагаме повече информация за рождените дати с две цифри, при които се наблюдава комбинация от качествата, свързани с всяка от въпросните цифри.

Как денят, в който сте родени, влияе на съдбата и характера ви /II-ва част/

Ето и как денят от месеца между 10-ти и 31-ви влияе на човек:

Родени сте на 10-ти:

Вие сте истински лидер – независим и уникален, и сте готови да приемете своята индивидуалност и оригиналност. Това е ключът към вашия успех. Можете да бъдете и доста несигурен, но и много конкурентен.

Родени сте на 11-ти:

Вие сте много чувствителен, интуитивен и грижовен човек, който се радва да вдъхновява другите. Но вие също така лесно можете да бъдете наранен и околните да се възползват от вашата доброта. Ако вярвате в себе си, можете да постигнете големи неща.

Родени сте на 12-ти:

Вие сте общителен и дружелюбен и обичате да бъдете сред хора. Вие сте артист и повдигате настроението на хората около себе си. Притежавате независимостта на единицата и добротата и състраданието на двойката.

Родени сте на 13-ти:

Вие трябва да се научите на стойността на упоритата работа. Вие сте постоянен и дисциплиниран, и доста талантлив в разрешаването на проблемите. Съчетавате стабилността на единицата и творческия ум на тройката.

Родени сте на 14-ти:

Вие сте комуникатор с голяма харизма. Обичате да поемате предизвикателства, но сте малко несериозни към сериозните ангажименти. Внимавайте с пристрастяването и прекаляването – склонни сте към крайности.

Родени сте на 15-ти:

Вие обичате да помагате на другите и сте благословени с магнетичност. Поради независимостта на единицата и петицата в рождената ви дата вие имате необходимост от свобода и пространство.

Родени сте на 16-ти:

Вие разгадавате фалшивите хора и ситуации. Не се доверявате лесно. Вие сте дълбока и съзерцателна личност. За вас личностното развитие и пълното преодоляване на егото са много важни като ключ към успеха.

Родени сте на 17-ти:

Вие предпочитате да работите в позиция на власт. Във вашата дата са комбинирани лидерските качества на единицата и интуицията и логиката на седмицата. Вие сте надарен да виждате правилните решения, когато другите все още ги търсят.

Родени сте на 18-ти:

Вие можете да направите кариера в сферата на услугите. Имате бърз ум и сте независими, но също така разбирате добре хората и техните нужди. Търпението и толерантността са ключът към вашия успех.

Родени сте на 19-ти:

Вие имате нужда да постигате целите си. Когато си признавате грешките и приемате мъдрите съвети от другите, вие увеличавате своя потенциал за успех. Талантлив лидер сте и като цяло другите ще ви уважават.

Родени сте на 20-ти:

Вие сте спокоен човек, който не обича конфронтацията. Вие сте съпричастни към другите и лесно се превръщате в съветник. Можете обаче да бъдете доста нерешителни и несигурни.

Родени сте на 21-ти:

Вие сте много талантлив и имате различни интереси. Добър оратор сте и можете да общувате с всеки. Въпреки това, трябва да внимавате да не използвате това свое качество за клюкарстване, което да ви спечели лоша репутация.

Родени сте на 22-ри:

Вие сте много чувствителен и интуитивен. Склонни сте да съчетавате прозрението си с вашия логичен ум. Можете да работите добре в екип по големи проекти. Умеете да се съсредоточавате.

Родени сте на 23-ти:

Вие сте двигател в своя екип и обкръжение. Обичате вълненията и приключенията и се нуждаете от свободата си. Наслаждавате се на социални събития и ситуации. Вие сте добър организатор.

Родени сте на 24-ти:

Вие сте семейно ориентиран. Можете да работите като лекар, болногледач, учител и т. н. – професии, свързани с грижата за другите. Бъдете внимателни да не се намесвате твърде много в живота на близките си.

Родени сте на 25-ти:

Вие можете да бъдете ученик цял живот. Вашите интереси са свързани с теми като психология и философия. Нуждаете се от време насаме със себе си, за да обработите своите мисли и да планирате живота си.

Родени сте на 26-ти:

Вие се превръщате в добър лидер, без да контролирате твърде много подчинените си. Вие сте решителен човек с бърз ум и винаги знаете какво да правите. Имате талант за бизнес.

Родени сте на 27-ми:

Вие сте артистична и творческа личност. Склонен сте да заставате на страната на аутсайдерите, заради силното си чувство за справедливост. Съчетавате аналитичния ум на седмицата с интуицията на двойката.

Родени сте на 28-ми:

Вие сте кариерист, който не приема „не“ за отговор. Когато си наумите нещо, няма кой да ви спре – правите всичко по силите си, за да го постигнете. Много сте конкурентен и обичате да се откроявате в тълпата.

Родени сте на 29-ти:

Вие сте интуитивен и духовен човек. Имате добро сърце и сте открит към другите. Въпреки това, трябва да се научите да обичате и цените себе си.

Родени сте на 30-ти:

Вие сте роден артист, който обича да бъде център на внимание. Освен това сте талантлив оратор, който винаги намира точните думи да се изрази правилно. Склонни сте обаче да критикувате твърде много другите.

Родени сте на 31-ви:

Вие сте практичен и земен човек, Благословен сте с творчески идеи. Освен това сте съвестен и работлив, и постигате добри резултати. Можете да работите добре в екип, но предпочитате да сте в позицията на шеф. Хората ви уважават и ви се възхищават.

Автор: Соня Георгиева
Източник: Виа Понтика

 

Как денят, в който сте родени, влияе на съдбата и характера ви? /I-ва част/

Може да харесате още

Оставете коментар