Home Любопитно Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?

Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?

от izumitelno
0 коментар 254 преглеждания

Неслучайно хората казват, че очите са прозорец към душата на човек, тъй като взирайки се в тях, те могат да ни разкрият много. Очите са еднa от най-красивите и изразителни части на човешкото тяло. Те са едно от първите неща, които ни правят впечатление при среща с някого и оказват силно влияние върху начина, по който го възприемаме.

Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?
pixabay.com

Благодарение на нашите очи ние опознаваме и се радваме на света около нас. Чрез погледа си можем да кажем много без да използваме думи, тъй като той разкрива вътрешните ни емоции и усещания. Често, без да го желаем, очите ни издават как се чувстваме и в какво състояние сме в определен момент.

Много хора си задават въпроса дали цветът на очите има някаква връзка с характера на нашата личност и дали може ни помогне да научим повече за себе си.

Редица проведени проучвания свързват цвета на очите с определени личностни черти. За да научите повече за своя характер, прочетете следващите редове, в които описваме какъв тип човек сте според цвета на вашите очи.

Кафяви очи

Хората с кафяви очи са независими, уверени и решителни личности. Въпреки че са възприемани като по-малко атрактивни от останалите, те са считани за сърдечни, будещи доверие и надеждни. Имат лидерски заложби и не се поддават лесно на пороци или пристрастявания.

За хората с тъмно кафяви очи се говори, че са много добри любовници, които биха направили всичко, за да се чувства половинката им доволна и щастлива.

Сини очи

Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?
pixabay.com

Хората със сини очи, често смятани за особено атрактивни, са дружелюбни и екстровертен тип. Повечето притежатели на очи в син цвят имат много по-висока устойчивост на болка в сравнение с хората с други цветове на очите. Демонстрират голяма издръжливост, целеустременост и търпеливост.

Зелени очи

Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?
pixabay.com

Хората са с очи в зелени тонове се отличават като алтруисти и демонстрират напредничаво мислене. Те са любопитни за света около себе си, имат творческа настройка към живота и са много адаптивни. Понякога могат да бъдат много ревниви.

Лешникови/пъстри очи

Лешниковите или пъстрите очи са интересна смес от зелено-кафяви тонове и златисти оттенъци. Хората с такъв тип очи са целеустремени към постигане на високи професионални резултати и полагат големи усилия в работата си. Те са спонтанни и с радост се хвърлят в предизвикателства.

Хората с повече кафяво са по-отворени към другите и обичат да са център на внимание.

инфо: sanovnik.bg / ЛИЛИЯ АНГЕЛОВА

Може да харесате още

Оставете коментар