Home Любопитно Камъкът Палермо и извънземната раса на Земята

Камъкът Палермо и извънземната раса на Земята

от izumitelno
0 коментар 21,1K преглеждания

Най-загадъчната част на камъка в Палермо е мястото, където се споменават онези мистериозни царе, които според техните описания са били посочени от конвенционалните археолози като „митологични същества“

Учени от Египет са открили артефакти, които предполагат, че нашата история, такава, каквато я познаваме, не е напълно вярна и може да е била умишлено променена, за да прикрие истината.

Камъкът Палермо и извънземната раса на Земята
Изображение: drevnatarasa.com

Що се отнася до установяването на хронологията на различните династии на царе, управлявали през историята на Древен Египет, съществуват поредица от безценни документи, които помагат на експертите в тази трудна задача, която все още далеч не е завършена задоволително.

Един от най-старите известни документи е така нареченият „камък Палермо“, от който има седем фрагмента, разпръснати в няколко музея.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Легендата за шестте раси

Защо някои хора вярват, че шумерите са били посетени от извънземни?

 

Три от тези фрагменти се намират в археологическия музей в Палермо, Италия, други три са в музея в Кайро в Египет, а седмият и последен фрагмент е в Лондонския университет в Англия.

Камъкът Палермо се смята за един от основните източници за разследването на Древен Египет и, въпреки че точната дата на създаването на това великолепно парче остава неизвестна, се смята, че е направен по време на една от най-ранните династии преди почти 5000 години.

Сред информацията, открита в Камъка на Палермо, подобно на други древни документи с подобна информация, има списък на Царете преди първите династии на Древен Египет и съответните фараони от първите пет династии.

Най-загадъчната част на камъка в Палермо е мястото, където се споменават онези мистериозни царе, които според техните описания са били посочени от конвенционалните археолози като „митологични същества“.

В текста, написан в йероглифи, се споменава списък от 120 царе преди първите династии и управлявали в период преди Древен Египет официално да се счита за цивилизация.

Странно е, че имената на тези загадъчни „древни богове“ или „митологични същества“, както се споменават в камъка в Палермо, се споменават и в други по-съвременни египетски документи.

 

Камъкът Палермо и извънземната раса на Земята
Изображение: drevnatarasa.com

Преддинастични надписи на древни египетски владетели: 1) нечетливо име, 2) Seka, 3) Jaau, 4) Tiu, 5) Tyesh, 6) Neheb, 7) Uadynar, 8) Mejet, 9) нечетливо име

Текстът е разделен на три хоризонтални реда:

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

5 мистериозни древни изображения, свързани с извънземни цивилизации

 

„Клекналият човек“ и древното космическо събитие

 

В горната част е показано името на краля от този период, в средата са поразителните събития като празненствата, броят на добитъка и др., А долната страна показва най-високото годишно ниво на наводнение на река Нил.

На този връх са имената на няколко преддинастични владетели на Долен Египет: „… pu“ (частично нечетлив), Seka, Jaau, Tiu, Tyesh, Neheb, Uadynar, Mejet и „… a“ (частично нечетлив).

За съжаление важността на камъка в Палермо не беше веднага призната.

Прилики с други стари документи

Има много прилики между Камъка на Палермо, Торинския папирус, датиращ от управлението на Рамзес II и в който се споменават имената на фараоните, царували в Древен Египет, предшествани от „боговете“, управлявали преди фараонските времена, и Списъкът на шумерските царе, шумерска дъска от глина, датираща от 1800 г. пр. н. е., която изброява дозина „Безсмъртни царе, слезли от небето“ и управлявали 432 000 години, от Сътворението до Потопа.

И трите от тези текстове споменават „боговете“, които са дошли на Земята и са управлявали хиляди години.

В допълнение, камъкът Палермо също споменава, по-подробно и детайлно, всичко, което е свързано с данъчното облагане на Древен Египет, както и неговите церемонии, различните нива на река Нил, военни формирования и много други точни подробности за богатата култура.

 За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК: Изумително

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Древен текст описва създаването на човека от извънземни?

Кой помогна за създаването на човека?

Дали всичко, което са ни казвали за произхода на човека и историята, е лъжа?

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Анунаки – кои са тези древни същества и какво казват древните текстове за тях

Шумерската цивилизация: Възход и Падение

Лемурия – изчезналият континент на висша извънземна цивилизация – видео

 

източник: drevnatarasa.com

Може да харесате още

Оставете коментар