Home Загадки Легендата за шестте раси

Легендата за шестте раси

от izumitelno
0 коментар 26,1K преглеждания

Според доктрината на расите първата раса е била на самородените – ефирни, ангелоподобни същества, на ръст достигали 40-50 м.

 

Втората раса е на т.нар, хиперборейци. Те са били призракообразни, с по-плътни тела от предците си и по-нисък ръст – около 30-40 м.

 

Третата раса се нарича лемурийска. Те са били двулики и четириръки, с ръст около 20 м. За лемурийската раса се предполага, че обитавала един митичен континент – Лемурия, разполагал се на територията на днешна Индия.

Четвъртата раса е на атлантите – ръстът им е бил 3-4 м, към края на съществуването си ставали все по-ниски. Те умеели да си предават мисли от разстояние и да влияят върху гравитацията.

 

 

Смята се, че атлантите имали летателни апарати, издигнали са каменните фигури на Великденския остров, построили са египетските пирамиди и други загадъчни чудеса от Древността.

Легендата за шестте раси

Вярва се, че атлантите обитавали континента Атлантида, който потънал след земетресение. Още легендарния философ Платон е загатнал за съществуването на този мистичен континент.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Шокиращи разкрития за Божи гроб! Легендите са истина

Тайнствени, изчезнали острови

 

Петата раса, към която принадлежим, е бялата раса, наричана от езотериците арийска раса. Смята се, че тя е възникнала още при късните атланти.

От начало ръстът на арийците бил 2-3 м, после се смалил. С времето тази раса „подивяла“ и не успяла да усвои и развие знанията и уменията на атлантите.

 

Външността на петата раса изобразила чертите на съвременните хора.

 

Учените разработват теории, според които нашата раса ще еволюира в нова по-добра шеста раса. Условно тази предполагаема раса се нарича жълта.

 

Според руския физик Леонид Маслов преминаването към шестата раса ще настъпи с т.нар. квантов преход. Този преход ще измени външния вид на Земята, но най-вече ще промени съзнанието на хората.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Легендата за мистичната богиня Бастет

Великият мистериозен град под Сфинкса

 

 

По думите на Маслов след квантовия скок всички ограничения ще отпаднат. Хората ще могат свободно да се придвижват във времето и пространството, за броени секунди ще се преодоляват хиляди километри.

 Телепатията ще стане нормален начин на общуване. Хората от шестата раса ще са изправени пред мисията да завладеят нови планети и галактики. Човечеството ще има привилегията да живее безкрайно дълго.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Тангра – върховният бог на древните българи

Българската Атлантида – изчезналия остров Кианида

Извънземни живели на Земята преди хората. Мистерия с черепите на извънземни, открити в Перу

Атлантида срещу Египет

Признато: Най-древната цивилизация идва от България

Откриха легендарен метал от Атлантида

Мистерията на „Архипелагът на дългоухите“ /Великденският остров/

Загадката Хиперборея

Нова интригуваща теория за историята на Великденския остров Рапа Нуи

Най-древните цивилизации

10-те най-премълчавани и пренебрегнати мистерии от световната история

Изчезналият континент Лемурия – загадката на загадките

Мистериите на океана – потъналите древни градове

 

 

снимки: pixabay.com / източник:sanovnik.bg

Може да харесате още