Home Животни Котаракът със свръхестествени способности

Котаракът със свръхестествени способности

от izumitelno
0 коментар 1k преглеждания

Котка, надарена със свръхестествени способности, усеща кога даден човек е на път да си отиде от този свят. 7-годишният Оскар вече над 50 пъти е предсказвал смъртта на пациенти в хоспис в Роуд Айлънд, САЩ.

Котаракът бил осиновен от персонала на хосписа преди седем години, когато бил още бебе, и оттогава живее в медицинското заведение, като всеки ден обикаля стаите на пациентите. След около година служителите забелязали способностите на Оскар.

Те установили, че малко преди смъртта на някой пациент пухкавият любимец се сгушвал до болния и лежал при него с часове, а никога не се задържал при хората, които имат да живеят още.

Първоначално медиците мислели, че сгушването при смъртниците е съвпадение, но случаите зачестили толкова много, че тази теория пропаднала.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Бързи и ипотечни кредити - creditpernik.com

Лекар от хосписа дори написал книга за уменията на животното, като разкрива подробности за някои от случаите. Веднъж Оскар се свил на кълбо върху болния крак на жена, който бил почти некротизирал заради сериозен тромб, и лежал там, докато пациентката починала.

 

 

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар