Home Загадки Извънземни живели на Земята преди хората. Мистерия с черепите на извънземни, открити в Перу

Извънземни живели на Земята преди хората. Мистерия с черепите на извънземни, открити в Перу

от izumitelno
0 коментар 8,9K преглеждания

Има ли живот на друго място в Слънчевата система е въпрос, който тормози учените от цял свят в продължение на десетилетия. Американският професор по космически науки Джейсън Райт твърди, че е имало. Според него високотехнологична извънземна цивилизация е населявала планетите от системата ни дълго време преди човека, но след това изчезнала без следа.

 

Професор Райт преподава астрономия и астрофизика в Пенсилванския държавен университет. В свой научен труд, озаглавен Предишни местни технологични видове, ученият представя тезата, че древните чужденци най-вероятно са населявали Марс, Венера и дори Земята. Според него е въпрос на време човечеството да се сблъска с техносистеми, оставени от извънземните.

 

 

Съществували са всички фактори за възникването на предходен на човека технологичен вид на древната Земя или на друга планета като Венера, преди да се превърне в огромен парник, или на Марс, когато там е имало вода и атмосфера, пише в своя доклад Райт.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Племето Догони и техните извънземни прародители

Владетелите на древен Египет – извънземни?

Той обаче обяснява, че повечето доказателства за съществуването на извънземните са унищожени поради катаклизмите, сполетели споменатите планети. От трите планети най-сериозни премеждия е претърпяла Венера. Райт смята, че там най-трудно ще се намерят доказателства за древната цивилизация.

 

Отриването на следи от извънземните ще бъде затруднено и на Земята заради ерозията на повърхността на планетата и силната тектоника. Според учения движението на земните плочи е изтрило голяма част от останките. Тези процеси дават възможност на учените да търсят извънземни едва на няколко места на нашата планета.

 

 

Ако попаднем на такива доказателства, те ще бъдат изключително стари. Най-вероятно нашето търсене ще бъде успешно на Луната или на Марс и дори на някои по-отдалечени планети или големи спътници в Слънчевата система. Вероятността да попаднем на следи от чужденците на Земята по-вероятно клони към нула, казва още професорът.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Библията и извънземните технологии

Древен текст описва създаването на човека от извънземни?

 Райт вярва, че в най-близко бъдеще предстои възникването на научната област космическа археология. Когато това стане, откриването на следи от чужд живот в Слънчевата система ще е въпрос не на векове и десетилетия, а на години.

 

Мистерия: Черепите на извънземни, открити в Перу

Според някои специалисти, те принадлежат на пришълци, живели на Земята преди хиляди години

Информацията за мистериозната находка в Перу отдавна е известна по целия свят,но продължава да вълнува много изследователи, ставайки вирусна в социалните мрежи.

 

Представените фотографии показват удължени черепи, които според изследователите и уфолози те са принадлежали на представители на извънземни цивилизации, живели на Земята преди хиляди години.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Колбринската Библия: 3 600 годишен текст, който би могъл да пренапише историята

 

Мистерията с кристалните черепи

 

Според информацията в американските издания, когато публикацията с черепите е получила много внимание, тя е премахната без причина. Някои експерти обаче твърдят, че характеристиките, които тези черепи притежават, може да принадлежат на извънземни.

Загадъчните черепи са открити през 20-те години на миналия век от археолога Хулио Тельо в района на Паракас в Перу. Те имат доста странна дължина и конусовиден череп, а формата на очните кухини е различна от тази на хората.

 

Професорът по антропология Мелиса С. Мърфи обаче не се е съгласила с това, че очните кухини имат нечовешката форма.

„Те са нормални и са разположени идеално в рамките на диапазона на човешките вариации“, казала е специалистката.

От друга страна, по отношение на необичайната форма на черепите, Мърфи е обяснила, че в Перу са използвани много дебели превръзки от плат, които могат да деформират формата на черепите. Според нея това е бил културен обряд, който е провеждан в течение на много години.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Владетелите на древен Египет – извънземни?

5 мистериозни артефакта, които датират милиони години назад във времето 

 

Известно е, че Тельо е открил около триста от тези черепи, които са били на около 3000 години. Направен е ДНК анализ на един от черепите, след което експертът Брайън Фостър е съобщил резултатите.

 

Според думите на Фостър, анализът открива митохондриална ДНК с неизвестна мутация, която не може да бъде срещната при нито един човек, примат или животно. Експертът счита, че става дума за ново човекоподобно същество, много бегло напомнящо на Homo sapiens.

Фостър смята, че резултатите от проведената работа не се вписват в хода на нашата еволюция. Хората с такива черепи имат значителни биологични различия и е малко вероятно те някога да са се кръстосвали с хора.

 

 

Възникват съвсем логични въпроси, на които все още няма отговор: Кои всъщност са тези древни същества? Могат ли да бъдат свързани с представители на извънземни цивилизации? Ако това са хора, тогава откъде древните хора са получили традицията да деформират черепа?

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Библията и извънземните технологии

Забранена история: Имало е четвърта, ЧЕРНА ПИРАМИДА в Гиза

Дали всичко, което са ни казвали за произхода на човека и историята, е лъжа?  

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Историята за извънземната жена и металния кораб в японско село

Историята с мистериозната сфера на семейство Бетц, доктор Хайдер и атомен номер 140

Загадката с двете кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник

Случаят със строго секретната операция „Сребърна топка“

Хроника на укриваните факти: Гигантите от древността

Мистерията – Децата с черните очи

Сивите извънземни – най-честите посетители на Земята

Изгубен папирус от времето на Тутмос III разказва за среща с извънземни

Известен уфолог: Религиите са възникнали след сблъсъка на човечеството с извънземните

Извънземни ли са октоподите? Изследване предполага, че яйцата им са дошли с комета

Забравените загадки на историята

5 Древни обекта, които мнозина вярват, че са били построени от извънземни

Наистина ли Рептилите са сред нас?

Истинските загадки на Сибир

 

източник: sanovnik.bg

Може да харесате още