Home Загадки Хроника на укриваните факти: Гигантите от древността

Хроника на укриваните факти: Гигантите от древността

от izumitelno
0 коментар 31,1K преглеждания

От векове се използва сигурен метод за скриване на истината – дискредитиране. Как роботи това? Много просто. Достатъчно е да се покажат няколко „блажени“, твърдящи, че са летели с извънземни на техните чинии до съседното село за бира. А след това по всички телевизии да се съобщи за този факт с унизителни епитети и загадъчна снизходителна усмивка. И темата за НЛО е погребана.

 

Хроника на укриваните факти: Гигантите от древността

Снимката горе е станала сензация, завършила по подобен начин, когато станало известно, че била създадена с помощта на Фотошоп специално за конкурс по майсторство във владеенето на графичния редактор.

Точно по същия начин може да е дискредитирана информацията за истински археологически находки, потвърждаващи съществуването на раса великани в миналото на Земята. Така въпросът загубил актуалност, общественият интерес изчезнал и толкова. Поредната сензация е погребана.

И ето че в западната преса преди време се промъкна съобщение, което отново ни кара да се върнем към темата за великаните. Смитсъниънския институт призна, че в началото на XX век е унищожил хиляди гигантски човешки скелети.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Човечество – Липсващото звено

Забранената книга: Писанията на Енох

4

Върховният съд на САЩ постановил да се публикуват секретни документи на Смитсъниънския институт, датирани от началото на ХХ век, доказващи, че организацията е взела участие в най-голямото историческо укриване на доказателства, сочещи, че гигантски човешки останки в количество десетки хиляди са открити по цяла Америка и унищожени по заповед на високопоставени ръководители за защита на господстващата хронология на човешката еволюция, съществуваща по онова време.

Подозренията на Американския институт за алтернативна археология (AIAA) за това, че Смитсъниънския институт е унищожил хиляди гигантски човешки останки, бил приет от организацията на нож и тя отвърнала, че ще съди AIAA за клевета и опит да се навреди на репутацията на 168-годишния институт.

По думите на Джеймс Чъруард (James Churward) от AIAA при съдебните дебати изплували нови детайли, когато редица инсайдъри на Смитсъниънския институт признали съществуването на документи, доказващи унищожаването на десетки хиляди човешки скелети с размери между 6 и 12 фута (1,8–3,65 м), чието съществуване традиционната археология не иска да признае по различни причини.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Знаете ли, че в България се намира най-старият манастир в Европа – „Свети Атанасий“

Търсят произхода на човечеството в България

Хроника на укриваните факти: Гигантите от древността

Обрат в делото направила демонстрацията на бедрена кост на човек с дължина 1,3 метра като доказателство за съществуването на гигантски човешки кости. Това доказателство пробило дупка в защитата на адвокатите на института, тъй като тази кост била открадната от организацията от един от високопоставените куратори в средата на 30-те години, който я съхранявал цял живот и написал на смъртния си одър писмено признание за скритите операции на Смитсъниънския институт.

„Ужасно е, че се правят такива неща – пише той в своето писмо. – Ние крием истината за предците на човечеството, за гигантите, населявали Земята, за които се споменава в Библията, а също и в други древни текстове.“

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Произходът на името „България“

Върховният съд на САЩ постановил да се публикува цялата засекретена информация на института за „унищожението на доказателства, отнасящи се към доевропейската култура“, а също на елементи, „свързани с човешки скелети с по-голям от обичайния размер“.

„Публикуването на тези документи ще помогне на археолози и историци да преразгледат съвременните теории за човешката еволюция и ще ни помогнат да разберем повече за доевропейската култура на Америка и останалия свят“, казва директорът на AIAA Ханс Гутенберг (Hans Guttenberg). – Най-накрая, след повече от един век на лъжи, истината за нашите гигантски предци ще се разкрие пред света.“

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

 

Загадката с двете кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник

На територията на България е открита най-древната цивилизация в света

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Съветски учен: Старобългарският език създава славянската общност, българите са от най-древните доиндоевропейски народи

Велика България – история и поява

Значение и произход на наименованието българи – теории и хипотези

Най-стария надпис на кирилица в света се намира в скален манастир край село Крепча

Наистина ли Вавилонската кула лежи на дъното на Черно море

Владетелите на древен Египет – извънземни?

Племето Догони и техните извънземни прародители

инфо: drevnite.com

Може да харесате още

Оставете коментар