Home Загадки Мистерията – Децата с черните очи

Мистерията – Децата с черните очи

от izumitelno
0 коментар 7,2K преглеждания

Мнозина са чували градската легенда за децата с черните очи. Преди малко повече от две десетилетия тя беше много разпространена и модерна. Мнозина от по-възрастните читатели, най-вероятно са чели и класическото произведение на Стивън Кинг „Понякога те се завръщат“. Няколко години след първото издание на книгата беше направен и филм по нея – „Децата на царевицата“.

 

Ами ако легендите са истина? Ако някъде по света има деца със страшни черни очи, които искат да ви сторят зло? Напоследък зачестяват свидетелствата за срещи с деца, чиито очи са изцяло черни. Така че, когато следващия път се позвъни на вратата не бързайте до отворите – може да е някое от тези злокобни деца.

 

Срещата с тези страховити създания винаги започва по един и същ начин. На вратата на жилището ви се звъни настоятелно. Отваряте и пред вас стои дете, което има нужда от помощ – иска чаша вода, да използва телефона или тоалетната. Въобще, непознатото същество си търси претекст, за да влезе в дома ви.

 

Ако инстинктът ви за самосъхранение работи – вие няма да го допуснете в дома си. Защото, въпреки факта, че е дете и моли за помощ, има нещо в поведението му, което силно ви смущава, дори плаши. И очите му – те не са просто големи или тъжни, или дори човешки. Вместо съжаление, това дете събужда у вас първичен страх и желание за бягство.

 

 

Хората, които са се срещали с децата с черните очи, често разказват, че дълго след като са пропъдили изчадието от входа на родния си дом, усещат очите му да ги гледат. Понякога, просто както се разхождат, хората внезапно усещат, че някой ги наблюдава. И наистина, някъде в близост стои едно дете с черни очи и ги следи с втренчения си поглед.

Все повече хора споделят за срещите си с тайнствените деца. Ужасяващото е, че нараства броят на хората, които са посетени от съществата насън. Пострадалите разказват, че обикновено децата – две или три, се явяват в съня и искат да ги допуснете в дома си. Не просто искат – те настояват, молят, притесняват.

 

Какво точно искат тези тайнствени деца? Това е въпрос, на който не съществува точен отговор. Според някои от преданията тези деца са въплъщение на злото, еманация на сатанинските сили.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Откриха „нецензурираната“ Библия, разкриваща неудобни истини

Древен текст описва създаването на човека от извънземни?

 

Това, което те търсят, е дом. Търсят убежище, начална точка, от която после ще са в състояние да разпространяват злото по света.

 

Цялата им сила е скрита в очите им – черни като Ада. Без зеници или ретина или склера – просто едни черни дупки, които са в състояние да ви подчинят на волята им, ако само погледнете право в тях. Това е установила и 47-годишна жителка на Русия.

 

Жената, която от години се занимавала с отдаване на помещения и жилища под наем, разказва са срещата си с този феномен. Според Елисавета Симеоновна преди няколко години, докато стояла в офиса си към вратата се доближило непознато дете на колело. Без да преминава прага отдалеч попитало дали може да си наеме стая при нея.

 

 „Имаше нещо странно в това дете -, спомня си Елисавета и потреперва – Първоначално понечих да му отвърна, че е твърде малък за да живее сам. Но нещо ме спря. Това, което се намираше от другата страна на вратата не беше малко дете. Усетих, че съм изправена срещу древно зло. Имах чувството, че ако дори за миг срещна погледа му, ще умра“.

Мистерията - Децата с черните очи

 Симеоновна не може да си с помни в подробности какво точно е станало след това. Последното, което си спомня е, че в някакъв отчаян инстинктивен опит да спаси живота си е затръшнала вратата пред детето с черните очи. А после е стояла вцепенена и невиждаща в продължение на часова, докато не била открита от съпруга си.

 

Каквото и да искат тези зловещи същества – то не е добро. Хората, които са затворили вратите на домовете си за децата с черните очи, години след срещата с тях продължават да потреперват от ужас само при спомените си. Тези, които са отворили дома си за тях, не разказват нищо за случилото се след това, защото покойниците не разказват.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Мистерия от първо лице: Посети ме зловещо дете с черни очи…

Н. РЕДФЪРН: ДЕЦАТА С ЧЕРНИ ОЧИ ПОСЕЩАВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Известен уфолог: Религиите са възникнали след сблъсъка на човечеството с извънземните

Библията и извънземните технологии

Изгубен папирус от времето на Тутмос III разказва за среща с извънземни

Сивите извънземни – най-честите посетители на Земята

Владетелите на древен Египет – извънземни?

Племето Догони и техните извънземни прародители

 

източник:sanovnik.bg

Може да харесате още