Home Любопитно Пирамидите на Голод в Русия

Пирамидите на Голод в Русия

от izumitelno
0 коментар 7,6K преглеждания

Пирамидите в Русия и Украйна са построени след 1989 година

Пирамидите в Русия привличат стотици хиляди посетители всяка година. Те изминават 25 мили северозападно от Москва, където е построена огромна пирамида от фибростъкло, за която се твърди, че засилва и задържа лековити енергии от Земята. Тя е най-голямата от общо 17 на брой подобни пирамиди, разположени из цяла Русия, като размерите й са 144 фута височина и 55 тона тежина. Всичките пирамиди на руската земя са дело на руския учен и предприемач Александър Голод. Той ги финансира и проектира.

Доста хора не са запознати с факта, че в Русия и Украйна има построени модерни съвременни пирамиди. През 1989г Александър Голод бил убеден, че пирамидите могат да създават много голямо енергийно поле, което от своя страна може да влияе на биологическите и небиологическите материали.

В последните десетина години учените в Русия са проучили доста основно въпроса за енергията на пирамидата и са доказали, че ако се постави някакъв продукт в дадена пирамида, тя може да подпомогне растежа, да укрепи здравето и да благоприятства дълголетието.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Племето Догони и техните извънземни прародители

Интересно откритие направили руските учени. Те доказали, че ако се постави антибиотик в пирамидата за период от 28 дни, един лунен цикъл, силата на антибиотика се повишава до 10 000 пъти. Става ясно, че наистина има енергийно поле, което е подкрепено с доказателства.

Въздушните сили на Русия докладват за силно енергийно поле над пирамидата на Голод в Москва. Те го улавят с радарите си на около една миля над самата пирамида.

Изниква въпросът възможно ли е ефекта на енергийното поле над пирамидата на Голод да е феномен, който чак сега изследователите и учените започват да опознават?

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Загадката с двете кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник

Възможно е  древните цивилизации да са били запознати с енергията на пирамидите отпреди десетки хиляди години. Според учените пирамидите в древността са разположени на такива места, където има енергия. Хората от античността вероятно са били запознати с това.

Пирамида е гръцка дума, която в превод означава „огън в центъра“. Гърците от античността смятали, че пирамидалната геометрична форма има свойството да събира енергия от Космоса. Пирамидите по света са някаква разновидност енергийни колектори, смятат учените.

 За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК: Изумително

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди?

Гроб 43 – пазител на варненското злато и тайните за Черноморската Атлантида

Свръхразвита древна цивилизация на Антарктида?

Неземният обитател на Великата пирамида

Скритите тайни на Чолула – Най-голямата пирамида на Земята

Забранена история: Имало е четвърта, ЧЕРНА ПИРАМИДА в Гиза

Кой е построил подводните пирамиди?

снимки: / източник: chudesa.net

Може да харесате още