Home Любопитно Рокфелер, който искаше да разкрие тайната за НЛО

Рокфелер, който искаше да разкрие тайната за НЛО

от izumitelno
0 коментар 4,3K преглеждания

На 26 май, 1910 г. в Ню Йорк е роден Лорънс Рокфелер – един  внуците на прочутия филантроп – милиардера Джон Рокфелер.

Лорънс Рокфелер става известен с подкрепата си за екологията, развитието на националните паркове и успехите си в икономиката и в областта на рисковите капитали. Той е предпочитал инвестициите в нови начинания, чието бъдеще зависи най-вече от научното и технологичното развитие, финансирал корпорациите „Интел“ и „Епъл“, получава награда за приноса си в проучването на рака и подпомага начинания, които ще подпомогнат националната сигурност и благоденствието.

Общото богатство на Лорънс Рокфелер е оценено на 1,5 милиарда долара. Приносът му за обществото се оценява като огромен, но никога не би бил удовлетворен, по негови думи, ако не успее до края на живота си да разгадае мистерията НЛО и възможността да разбере дали наистина съществуват извънземни цивилизации….

Лорънс Рокфелер е инициатор на най-голямата инициатива за разкриване на тайната за НЛО, като прави редица опити да изиска от американското правителство секретната информация по този въпрос.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Древен текст описва създаването на човека от извънземни?

Кой помогна за създаването на човека?

 

В „Инициативата Рокфелер“, както е известна в медийното пространство, са били включени, освен нейният инициатор Лорънс Рокфелер, но също така и големи американски политици, като Бил Клинтън, Хилъри Клинтън, редица сенатори, съветници на президента, дори и вицепрезидентът Ал Гор.

Лорън Рокфелер е бил запален на темата НЛО още от времето на края на Втората световна война, когато негови приятели пилоти са му разказвали за светещи сфери над Германия, които пилотите често виждали по време на военни полети и ги наричали Фу Файтърс (Fоо Fighters).

С времето той започнал да колекционира подобни случаи на пилоти, видели НЛО, като постепенно в него назряла идеята да разбере какво наистина представлява този феномен.

Първите опити на Лорънс Рокфелер да изисква информация за НЛО от правителството са по време на управлението на президента Роналд.

Тогавашният кабинет му отказва, обосновавайки се, че са в положение на студена война с бившия съветски съюз и цялата информация за летящи неидентифицирани обекти е строго секретна.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Дали всичко, което са ни казвали за произхода на човека и историята, е лъжа?

Дарвин взел теорията за еволюцията от шотландски градинар

 

През 1992 г. на власт идва Бил Клинтън, а Лорънс Рокфелер, като един от основните спонсори на Демократическата партия в САЩ, изисква от него да му бъде разкрита тайната на НЛО.

Първоначално администрацията на Бил Клинтън отказва да му бъде предоставена такава информация, но Лорънс Рокфелер заплашва, че ще обърне всичките медии срещу правителството и ще каже, че то крие истината за НЛО.

Предвид факта, че Лорънс Рокфелер е спонсорирал Бил Клинтън и разполага с много възможности за медийна манипулация, от кабинета се съгласяват да направят допитване по въпроса за НЛО.

След допитването от администрация на Клинтън се оказва, че това няма да стане така лесно, понеже има нива на сигурност, до които няма достъп и самият президент.

Тогава администрацията на Клинтън и Рокфелер решават да формулират какво точно се знае до този момент и какво трябва да се изисква за разкриване на информацията за НЛО от правителството на САЩ.

В крайна сметка, истината така и не излиза наяве. Инициативата на Рокфелер обаче остава в историята като най-големият опит правен някога за разкриване на тайната на НЛО от американските власти.

Лорънс Рокфелер умира на 11 юли 2004 г. в съня си в дома си в Манхатън.

На какво са се натъкнали и оказва ли се, че САЩ са управлявани от тайно правителство в сянка – вижте във видеото ТУК: НЛО манията на Рокфелер

 За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК: Изумително

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Какво казват от Пентагона и НАСА за наблюденията и тайните на НЛО

НЛО над Древния свят – записки

Анунаки – кои са тези древни същества и какво казват древните текстове за тях

Шумерската цивилизация: Възход и Падение

 

Лемурия – изчезналият континент на висша извънземна цивилизация – видео

 

5 мистериозни древни изображения, свързани с извънземни цивилизации

 

 снимки:/ източник: vesti.bg

Може да харесате още