Home Любопитно 10-те най-порочни жени в историята на човечеството

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

от izumitelno
0 коментар 20,5K преглеждания

Запазените данни отпреди повече от 20 века показват, че поведението на жените е трябвало до отговаря на определен морал и всякакви „забежки“ и нерегламентирани любовни приключения са били наказвани строго. Това ги е принуждавало да бъдат максимално прикрити и потайни в действията си да удовлетворяват сек*уалните си желания. Не са били много тези, които са съумявали да достигнат високо обществено положение, позволяващо да изявят свободно сек*уалните си желания и да ги реализират. По-долу в хронологичен ред ще ви представим 10-те най-порочни жени в света, принадлежащи към т.нар. „висша“ класа.

1. Първото място несъмнено се заема от Клеопатра – египетска владетелка, живяла през I в. пр.н.е..

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

Благодарение на нейната изключителна красота и хитрост, тя съумява да покори последователно сърцата на Юлий Цезар и Марк Антоний, които са били готови да минат и през огън, за да укротят разюздания й нрав. Така, някои мъже са рискували да получат дори смъртна присъда само да бъдат една нощ с ненаситната владетелка!

2. Валерия Месалина е единствена дъщеря на на римски консул, управлявал през 20 година от новата ера.

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

През 38 г 48-годишният тогава римски император Клавдий се жени за нея, още преди да е навършила 18 години. Не след дълго време, тя се проявява като най-развратната „първа лейди“, като не пропуска нито един симпатичен легионер. Нещо повече, тя организира и свой собствен публичен дом!

3. Йоанна Неаполитанска се „подвизава“ в средата на 14-я век, когато едва 17-годишна, с огромна наслада слуша самия Джовани Бокачо да й чете, изпълнения с еротика „Декамерон“.

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

В резултат на това, неаполитанката появява неотслабващ интерес към всичко плътско и с див похот осъществява се*с едновременно с няколко партньори!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Древен текст описва създаването на човека от извънземни?

Пирамидата Гунунг Паданг – по-стара от египетските?

4. Жана-Антоанет, по-известна като Мадам дьо Помпадур е родена на през 1721 в Париж.

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

Нейният план за живота е да се срещне с краля и да му завърти главата. Така и става – Людовик ХV в продължение на 20 години държи маркизата сред фаворитките си, особено хвалейки нейните организаторски способности и затваряйки очите си за някои нейни „волности“.

5. Мария-Антоанета (1755 – 1793) е австрийска ерцхерцогиня и кралица на Франция и на Навара, съпруга на крал Луи XVI.

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

Официално, тя остава в историята с легендарната си екстравагантност и с трагичния си край — гилотинирана е в разгара на Френската революция. Младият съпруг на Мария-Антоанета страда от импотентност, което, естествено, никак не й се нрави и на всеки бал тя събира поклонници, с които прекарва интимно по цели нощи.

6. Елисавета Петровна

10-те най-порочни жени в историята на човечеството
Елисавета е най-малката дъщеря на Петър I Велики и Екатерина I. Още преди качването на Елизаве́та Петро́вна на имперския трон, тя вече е „самодържица всерусийска“ от 1741 до 1762 г., което й позволява да се прослави със свободен нрав, „набирайки на щат“ мъже, без да обръща внимание на статуса им – войници, пажове, музиканти и други. Държи четирима свои любовници в един дворец и ги „редува“ всяка вечер!

7. Екатерина II Велика е императрица на Русия от 1762 г. до самата си смърт през 1796 г.

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

Управлението й е белязано с ред скандали от сек*уален характер. Още през младите си години броят на нейните постоянни любовници е прехвърля числото 30! Вече на престола, Екатерина става далеч по-взискателна и всеки неин кандидат за легло е проверяван от доверени лица!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Произход на българите – теории и хипотези

Какво е това леене на куршум? Как работи и защо помага?

8. Мари-Жана Бекю, графиня Дю Бари, е поредната метреса на крал Луи XV от около 1770 г.

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

Монашеската килия, която, вероятно, ще се наложи да обитава не я вдъхновява и тя бяга в Париж, където получава блестящо образование при най-добрите учители на времето. Същевременно, тя се отдава с удоволствие на проституция и дори става модел. Именно граф Дю Бари измъква развратницата от улицата и я завежда в замъка си, но прави грешката да се похвали с нея на Людовик ХV, след което тя става метреса на краля.

9. Княгиня Дарья Николаевна Салтыкова, известна като Салтычиха, е руска помещица, която се подвизава през втората половина на 18-и век.

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

Тя влиза в историята като изтънчена садистка и серийна убийца на много крепостни селяни. Освен всичко това, тя се ориентира към мъжете с хубави фигури и изявени дадености. Поради това, прекарва повечето време в казармите, считайки войниците за най-съблазнителните представители на мъжкия пол.

10. Гала Дали (1894 – 1982), родена като Елена Дмитриевна Дьяконова, става съпруга, първоначално на френския поет Пол Елюар, а по-късно – на прочутия художник Салвадор Дали.

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

Художникът смята жена си за муза, без която изкуството му е немислимо. Може би всичко се крие в нейния „разкрепостен“ характер, с който тя привлича мъжете около нея като „мухи на мед“. Не променя пристрастията си дори след брака с гениалния Дали, който й позволява да си подбира свободно любовници, дори измежду негови приятели.

Анализът на този странен списък показва предимство (40%) за жените от руски произход, следвани от французойките – правете изводите си сами! Другото важно заключение е, че данните за най-порочните жени в документираната история на човечеството са само 10! Не мислите ли, че тази бройка е твърде оскъдна и са пренебрегнати още немалко „жрици на любовта?!

Автор: Иван Вълев

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Загадката с двете кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник

Владетелите на древен Египет – извънземни?

Тайните на подземните градове в България

Хората пристигнали на Земята преди стотици хиляди години

5 мистериозни древни изображения, свързани с извънземни цивилизации

Източник: Skafeto

Може да харесате още

Оставете коментар