Home Загадки Астронавти: НЛО съществува!

Астронавти: НЛО съществува!

от izumitelno
0 коментар 3,6K преглеждания

Астронавтите, които вярват в извънземни, се оказват изключително много. Някои от тях дори твърдят, че са виждали НЛО.

 

Много хора вярват в съществуването на извънземен живот. Те са не само фантасти. Оказва се, че реномирани астронавти със сериозно научно и професионално реноме също са убедени, че земята е посещавана и наблюдавана от представители на извънземни цивилизации още от древността.

Най-малко четирима са астронавтите, които открито са признали за убежденията си, че извънземни съществуват и посещават Земята редовно. Някои от тях дори твърдят, че лично са наблюдавали неидентифицирани летящи обекти. Те смятат, че това най-вероятно са апарати на извънземни посетители.

 

 

Най-смело за НЛО говори астронавтът Едгър Мичъл. През 1971 г. той става шестият човек, стъпвал по повърхността на Луната. След завръщането си на Земята и до края на живота си той не спира да твърди, че извънземните наблюдават човечеството и дори са сред нас от хилядолетия. Мичъл говори за убежденията си в не едно и две интервюта. Според него Ватикана е наясно със случващото се. По думите му извънземните не само са били сред нас на Земята, но и са успели да предотвратят ядрена война. Това се е случило по време на Студената война. НЛО се е появявало над ядрени бази и обезврежда редица ядрени оръжия. Мичъл припомня и за случая Розуел от 1947 г. Астронавтът е убеден, че правителството крие истината за разбилото се тогава НЛО край малкия град в щата Ню Мексико.

Астронавти: НЛО съществува!

Друг американски учен и астронавт, убеден в съществуването на извънземен разум, е Брайън О`Лиъри. Той не е бил в космическа мисия, но е бил сред избраниците за полет до Марс, който НАСА планувала още през 1967 г. След като години преподава като професор по физика в университета в Принстън, той категорично заявява, че извънземните не само съществуват, но и ни следят от много време. Тяхната поява обаче е далеч от материалното разбиране за срещи, което има човечеството.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 

Какво казват от Пентагона и НАСА за наблюденията и тайните на НЛО

Рокфелер, който искаше да разкрие тайната за НЛО

 

 

Гордън Купър също е виден астронавт. Той е един от седмината, взели участие в Проект Меркурий – първата програма за пилотирани космически полети на НАСА. Купър лети с кораб, който е автоматично управляван.

Астронавтът разказва, че още преди да полети, е виждал НЛО над Германия през 1951 г. По-късно твърди, че е виждал летящи обекти и над секретна база, в която са провеждали тестове на експериментален самолет. При срещата на ООН през 1984 г. той обявява, че за да бъдем приети във вселенското общество, трябва да покажем на извънземните, че можем и само да решаваме проблемите си.

Астронавти: НЛО съществува!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 

Шест пъти кацаха хора на Луната, 54 години по-късно невярващите се увеличават

Колегата на Купът, астронавтът Доналд Слейтън, също е част от Проект Меркурий. Той се издига до директор на пилотираните полети в НАСА. През 1951 г. свидетелства, че е видял с очите си НЛО, докато е извършвал тестов полет с експериментален самолет над военна база в щата Минесота. Той запазил самообладание и наблюдавал как обектът го приближава и следва за известно време. След това НЛО-то изведнъж ускорява до скорост, много по-висока от тази на свръхзвуковия самолет, и изчезва в небето.

 За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК: Изумително

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 

5 мистериозни древни изображения, свързани с извънземни цивилизации

Загадката с двете кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник

10 невероятни наблюдения на НЛО от по-далечното минало

Тайните на Антарктида – Изгубени цивилизации, Пирамиди, НЛО и тайни бази

Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди?

НЛО над Древния свят – записки

Неразгадаемото послание на Шигирският идол – статуя три пъти по-стара от египетските пирамиди

Мистерията с кристалните черепи

Американски инженер: Заявявам, че Земята е куха и обитаема отвътре

Случил ли се е експериментът „Филаделфия“?

 

снимки: pixabay.com / източник:sanovnik.bg

Може да харесате още