Home Любопитно Феномени: Българката, която почти не спи

Феномени: Българката, която почти не спи

от izumitelno
0 коментар 3,3K преглеждания

Един от българските феномени, за който малко се знае, е благоевградчанката Катя Илиева, пред която учените са безсилни, защото живее вече близо 30 години без сън.

 

Феноменът не е свързан с някакъв жесток инцидент, като загуба на близък или катастрофа, което би било обяснимо при подобни случаи. Един хубав ден жената чела до късно и заспала в два през ноща. След два часа се събужда напълно бодра и свежа. От тогава, вече повече от 27 години, Катя заспива точно в два и става в четири. Нито минута по-рано или по-малко.

 

Навремето Военномедицинската академия проявили интерес към нея. Приемана е няколко пъти в неврологията и почти всеки ден я окичвали с разноцветни сензори и датчици, но така и не разгадават тайната как може, организмът да се въстанови с такава минимална доза сън. В крайна сметка, невролозите стигат до заключението, че мозъкът и биоритмите й сами се настроили на някакъв ненормален за човека ритъм, който устройва организма и.

 

От години Катя спазва собствена диета и поддържа тонус само с плодове и зеленчуци без никакво олио. Вече десетки години наред. Многото време й донася и друго влечение. Катя започнала да чувства влечение към гоблените и дълги години неуморно бродира все по-трудни модели.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

 

Ето как да отключим могъщите способности на тялото ни, за да се лекува само!

 

Другото хоби на Катя е билкарството и цветарството. Самата тя познава и използва над 200 билки. В градинката си в с. Черниче отглежда над 40 сорта рози, включително най-екзотичните.

 Катя Илиева вече е свикнала с нетипичното си безсъние и нечовешкия си тонус. Себе си не вижда като феномен или недоразумение на природата. “По-различна и имам възможност да направя много неща в живота си, за които обикновените хора нямат време”, казва за себе си дипломираната химичка.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Загадката Анджелика Котен, доказала съществуването на телекинезата

Бебето от Любек – една от най-големите загадки на миналото

Кучето със свръхестествените способности

Шокиращо предсказание на Нострадамус за 2023 г.

Екстрасензорните способности на животните

Котаракът със свръхестествени способности

Какви скрити способности имат котките и как влияят на хората

Някои жени имат свръхчовешки способности за виждане

Вашето тяло има тези свръхестествени способности

 

 

източник: sanovnik.bg

Може да харесате още