Home Загадки Шокиращо предсказание на Нострадамус за 2023 г.

Шокиращо предсказание на Нострадамус за 2023 г.

от izumitelno
0 коментар 2,6K преглеждания

Френският астролог нарича третото десетилетие на 21-ви век „време на катаклизми“

Нострадамус нарича третото десетилетие на 21-ви век като време на катаклизми, които ще доведат до нова ера в живота на човечеството.

 

Според него 2023-а ще е критична. Четиристишието му с предсказание, означено като 5/23, носи загадъчна и шокираща информация.

 

Двамата претенденти ще се обединят

 

когато повечето други се обединят с Марс.

 

Африкански лидер е уплашен и сразен

 

Двойният съюз е разделен от флота“

 

Веднага след като бе публикувано предсказанието му, започнаха и спекулации кой е африканският лидер. Някои виждат в него залеза на Илон Мъск, който е роден в ЮАР.

 

Пет смразяващи прогнози за 2023 г. разкрива френският астролог Мишел дьо Нострадам.

 

Първо, конфликтът в Украйна, причинен от инвазията на Русия, се прогнозира от Нострадамус като още по-голям и дори еволюиращ в пълномащабна Трета световна война.

 

Прогнозата се основава на ред, написан от Нострадамус, който гласи:

 

Седем месеца Великата война, хора мъртви от зли дела“.

 

Това обаче може да се отнася и до конфликта в Югоизточна Азия между Китай и Тайван, и възможността за конфликт, свързан с ядрена енергия.

 

Конфликтът може и да ескалира, тъй като САЩ обявиха, че ще увеличат подкрепата си за Тайван, одобрявайки законопроект от 6,5 милиарда долара за подкрепа на отбраната на страната срещу Китай.

 

Все пак в прогнозите на Нострадамус не всичко е обречено и мрачно, тъй като следващата година може да има огромен пробив в космоса.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Най-популярните библейски пророчества

 

Разчетоха древно евангелие, предсказващо бъдещето

 

Астрологът пише, че светлина ще падне върху Марс, което предполага отваряне на възможност — може ли хората да посетят четвъртата планета от слънцето до 2023 г.?

 

Ако Ричард Брансън, Илон Мъск или Джеф Безос имат нещо общо с това, тогава може би.

 

А що се отнася до 85-годишния папа Франциск — той може да се оттегли до 2023 г., като мястото му ще заеме доста заплашителен лидер, смята астрологът.

 

Предсказанието гласи:

 „В последното преследване на Светата римска църква ще бъде Петър Римлянинът, който ще пасе стадото си сред много изпитания, след което градът със седем хълма ще бъде разрушен и страшния Съдия ще съди хората. Край.“

 

Небесен пожар върху Кралската сграда също е предсказан от астролога, което предполага, че целият свят се променя значително или това просто е краят на времената — всеки да го разбира както си прецени.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Бебето от Любек – една от най-големите загадки на миналото

 

Забравените загадки на историята

 

 

Въпреки това, Нострадамус също говори за нов световен ред, който ще види съюза на две сили — потенциално мъж и жена — да се обединят. Уви, той прогнозира, че няма да продължи дълго.

Шокиращо предсказание на Нострадамус за 2023 г.

 Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт, но световна популярност получава най-вече с книгата си “Les Prophéties”, чието първо издание е публикувано през 1555 г.

Пророчествата на Нострадамус са предрекли много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Загадката Анджелика Котен, доказала съществуването на телекинезата

Страховити български истории

Цар Иван Асен II – най-силният владетел на Балканския полуостров: живот и управление

Да си богат и прокълнат: Историята на призрачното имение Уинчестър

Признато: Най-древната цивилизация идва от България

Най-прокълнатите призрачни места в България

Хотнишкото златно съкровище по-старо и от Варненското

 

източник: lupa.bg

Може да харесате още