Home Любопитно Имало ли е ядрена война в древността

Имало ли е ядрена война в древността

от izumitelno
0 коментар 24,K преглеждания

Изглежда теорията на Дарвин, според която нашите предци са били маймуни, губи все повече позиции. Наскоро завърши най- големият за последните 5 години съвместен изследователски проект на специалисти от НАСА и френски учени.

Подготвеният по него отчет се оказа пълен със съвсем неочаквани факти, свидетелстващи, че преди 25 хиляди години Земята е преживяла глобална ядрена война! По цялата планета изследователите открили повече от 100 кратера, оставени от мощни взривове в древни времена…

Най- дълбокият от тях се намира в Южна Африка. Именно чрез анализ на стените му, а по- точно на земните пластове в него, е били изчислено времето на грандиозната катастрофа. Учените успели да определят и силата на ядреният взрив: повече от 500 хиляди тротилов еквивалент. За сравнение бомбардировката над Хирошима е със сила 20 хиляди тона!

Представете си колко мощна е била древната атака, ако тя, както смятат учените, е променила скоростта на въртене на Земята около оста си! В резултат от ядрената експлозия, водата в световният океан е започнала движение и се е получило нещо като гигантски водовъртеж. Неговата сила накарало Земята да се върти по- бързо.

Имало ли е ядрена война в древността
pixabay

През миналия век в градовете на маите са били открити древни календари, в които денонощието е 36 часа. Учените смятат, че такава е била продължителността на Земният ден преди ядрената война.

Между другото в генетичната памет на съвременният човек още се пази тази информация. Опитите на физиолозите доказали, че ако човек е поставен в подземие и е лишен от възможността да следи времето, неговият организъм се настройва на денонощие с продължителност 36 часа.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Кроманьонците – потомци на извънземни

Дарвин взел теорията за еволюцията от шотландски градинар

Според специалистите свидетелства за свръхмощна ядрена катастрофа има в древните предания и епоси на много народи. Ако се премахнат метафорите от митовете на африканските пигмеи за „голям огън, спускащ се от небето”, то ще се получи напълно достоверна хроника за взрив и последващата го ядрена зима. В световно известната „Махабхарата” достатъчно подробно се разказва как са се спасили от ядрената война. За първи път в света хората построили под земята бомбоубежище и се спасили от „унищожителния огън”.

Подобни подземни галерии са открити в Алтай, Урал, Тян Шан, Сахара и Южна Америка.

Предназначението на тези катакомби става видно даже за тези, които не са специалисти.

Едно от неминуемите последствия от ядрената катастрофа е мутацията на живите организми. Радиоактивният мутагенезис преправя хромозомните вериги на човека, в резултат на което радикално се променя неговият облик.

Нашите древни предци не са успели да избегнат тази участ. Скоро след глобалният взрив човешкото общество е представлявало сбор от мутанти. Сред тях е имало хора с крила, великани (техни кости и сега се намират по време на разкопки)и джуджета, чиито преки потомци са пигмеите в Африка и народите допа и хама в Тибет.

Една част от тези мутанти не успели да се адаптират към околната среда и загинали, а други били изтребени от съперниците нахлуващи на тяхна територия.

Учените смятат, че древните хора са имали трето око, а в наше време генетичната памет за този орган определя нивото на интуицията на човека.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Тайните в неизвестния тракийски хороскоп

 Гроб 43 – пазител на варненското злато и тайните за Черноморската Атлантида

Най- типичните представители на облъчването с радиация били циклопите и монголоидите – в крайна сметка именно те са били основните конкуренти в борбата за оцеляване. Монголоидите победили! Сега тяхната раса е най – разпространена от всички човешки раси на Земята.

Според специалистите процеса на мутация, макар и бавно и в момента продължава. И така, преди 25 хиляди години нашата планета се е превърнала в гигантски Чернобил и ние, съвременните хора, сме потомци на мутантите, появили се в резултат на тази катастрофа. Това показват резултатите от международното изследване, което обаче не обяснява кой и защо е започнал тази древна ядрена война.

Учените само предполагат, че тогава са съществували могъщи цивилизации, разполагащи с технологии, чиито тайни не са известни и до момента. Събирането на информация за тях е целта на нов проект, който стартира през есента…

 За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК: Изумително

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Дали всичко, което са ни казвали за произхода на човека и историята, е лъжа?

Древен текст описва създаването на човека от извънземни?

Случайни археологически находки, пренаписали историята

 

Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди?

 

инфо: http://www.fenomenibg.com/

Може да харесате още

Оставете коментар