Home Мистерии Кроманьонците – потомци на извънземни

Кроманьонците – потомци на извънземни

от izumitelno
0 коментар 9,3K преглеждания

Досега не е обяснен феноменът на появата на кроманьонеца на нашата планета. Истинска загадка е как преди около четиридесет хиляди години вместо звероподобните неандерталци изведнъж в пещерите се заселили високи красавци с идеални черепи, като на съвременните хора.

 

Оказва се, че генетичният код на неандерталците има съвсем малко общи допирни точки с генетичния код на съвременния човек и на кроманьонеца. Корените ни просто се прекъсват преди четиридесет хиляди години.

 

Вероятно отговорите се крият в древните книги и хроники, които разказват за небесни знамения, летящи същества, ангели и синове Божии, които се спускали от небето и взимали за жени човешки дъщери.

 

С такива факти е изпълнена и Библията, съставена от древните летописци. Те не са знаели нищо са НЛО и за възможностите за контакти с извънземни.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

5 мистериозни артефакта, които датират милиони години назад във времето 

Чудесата на Стария завет

 

 

Пиктографската писменост на древните шумери, създадена през 3300 г. преди новата ера, съдържа думата „богове”. Първата сричка от тази дума представлявала рисунка на летяща ракета.

Шумерите изобразявали боговете като високи хора. Съобщения за НЛО има при Плутарх, който описал летящия обект като огромно горящо буре, има ги и в средновековните европейски хроники.

 

Известният италиански скулптор Бенвенуто Челини описва как видял близо до Рим в небето огромен светещ обект, който той оприличава на гигантски дънер.

 

Всички хроники от древността описват горе-долу еднакви явления. Пророк Иезекил, чиито видения са описани в Библията, разказва как е видял в небето четири подобия на животни, а в средата на всяко имало човек, и около него имало криле.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Чудесата в Новия завет

Библията и извънземните технологии 

 

Иезекил се опитва да опише някакъв вид хеликоптер, вероятно доста по-модерен от съвременните. Той описва ангели, които при излитане със страховит гръм изчезват в небето с огнени колела под крилете си.

 

Библията описва ангелите като човекоподобни същества. Може би съвременният човек, загадъчно появилият се на Земята кроманьонец, е един от тях.

 

 

Старият Завет разказва за това, как синовете Божии слизали от небето и избирали жени от Земята, а те им раждали високи красиви деца. Вероятно древна техническа цивилизация е повлияла върху развитието на хората.

Не е изключена вероятността генетичният код на човека частично да е заимстван от космическите пришълци и теорията за еволюцията да се окаже не съвсем точна.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Древен текст описва създаването на човека от извънземни? 

 

Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди? 

10 невероятни наблюдения на НЛО от по-далечното минало

Изгубен папирус от времето на Тутмос III разказва за среща с извънземни 

Дали всичко, което са ни казвали за произхода на човека и историята, е лъжа? 

Владетелите на древен Египет – извънземни? 

НЛО над Древния свят – записки 

 

снимки: pixabay.com / източник: sanovnik.bg

Може да харесате още