Home Изкуство Магически нощни фотографии на улиците на Токио

Магически нощни фотографии на улиците на Токио

от Вивиан
0 коментар 45 преглеждания

Масаши Уакуи е самоук фотограф от Япония, който се крие в тъмните ъгли на Токио и документира града като сцена от мрачна приказка.

Фокусирайки се върху града през нощта, Уакуи показва наяве неговите хипнотизиращи светлини. Той перфектно улавя живите прави улици на Токио, изпълнени със светещи табели и мистериозни хора.

Магическите снимки на Уакуи много приличат на кадри от филма на Ридли Скот „Blade Runner”, но тук снимките не са насочени към актьори или модели – това са просто обикновени хора, които случайно са попаднали пред обектива на японеца.

Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио Магически нощни фотографии на улиците на Токио

Може да харесате още

Оставете коментар