Home Свят 10 ресторанта на невероятни места

10 ресторанта на невероятни места

от izumitelno
0 коментар 36 преглеждания

Зашеметяващи залези, морски пръски и мечтани гледки са само част от изненадите в тях.

Grotta Palazzese в Бари, Италия

Пещерата, на която е кръстен ресторанта – Grotto Palazzese, се намира на нос на 24 метра над морското равнище, където можете да се се насладите на невероятни местни ястия и вина, докато наблюдавате вълните, които се разбиват в скалите под вас.

Restaurant Le Panoramic в Шамони, Франция

Ресторантът се намира на височина 3000 метра над морското равнище във френските Алпи. От всяка точка на ресторанта, има прекрасна панорамна гледка към планината. Готвачите приготвят традиционни местни ястия за гостите и туристите.

Ali Barbour’s Cave Restaurant в Диани Бийч, Кения

Търговски обучения - myjobistosell.com

Ако отидете в Кения някой ден, не забравяйте да посетите този ресторант. Той е разположен в пещера с отворен покрив, така че да не се чувствате прекалено затворени. Интериорът му е декориран в традиционен африкански стил, а фенерчета създават романтична и магическа атмосфера.

Ресторант Sierra Mar в Калифорния

Този калифорнийски ресторант се намира в природен резерват близо до Сан Франциско. Тук можете да се насладите на зашеметяващия залез над океана и да се наслаждавате на вашите вкусни ястия. Звучи като истинска калифорнийска мечта.

The River Cafe в Ню Йорк, САЩ

Този град е мечта за милиони, а тази гледка няма нужда от представяне. Въпреки високите си цени и снобска атмосфера, великата гледка си заслужава.

The Samaya Villas Bali в Бали, Индонезия

Бали е известен със своите невероятно красиви залези и прекрасни плажове. Какво ще кажете за една прекрасна вечеря на брега на океана? Този ресторант предлага изискани ястия от най-добрите кухни в света, подправени с топло слънце и морски пръски.

Le Jules Verne в Париж, Франция

Един от най-известните ресторанти в Париж се намира на Айфеловата кула на височина от 124 метра. Тук можете да комбинирате културната си програма с гледка към града, хубава музика и изискана френската кухня.

Skyline Restaurant в Куинстаун, Нова Зеландия

Куинстаун е център на приключенски туризъм, който привлича любителите на рафтинга, скоците от високо и други екстремни спортове. Този ресторант предлага незабравима гледка към местните пейзажи.

Ngorongoro Crater Lodge в Нгоронгоро, Танзания

Хотелът и ресторантът на уникално място на ръба на кратера Нгоронгоро в Танзания и няма да оставят никого безразличен. Има гледка към Африка, за които сме чували от детството си. Ако имате бинокъл, дори можете да видите как се разхождат животните.

The Signature Room в Чикаго, САЩ

Да види Чикаго през нощта от високо е мечта за всеки турист. Ресторантът се намира на 95-тия етаж на John Hancock Center. Той предлага гледка към града и езерото Мичиган. Ако резервирате маса преди залез слънце, ще бъде в състояние да видите как потоците от светлина изчезват над Чикаго.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар