Home Загадки Последните предсказания на Распутин и трите войни, които водят човечеството към унищожение

Последните предсказания на Распутин и трите войни, които водят човечеството към унищожение

от izumitelno
0 коментар 680 преглеждания

Името на Григорий Распутин е толкова известно, колкото и на последното кралско семейство на Русия. Причините един обикновен селянин да остане в историята, са няколко, но това, което не спира интереса към него, са неговите прословути предсказания.

Освен като народен лечител, лекуващ от хемофилия сина на император Николай II, Распутин е бил известен и със своите пророчески способности.

 

Според историческите свидетелства загадъчният руснак е успял да предскаже своята смърт и тази на Романови. В последните си дни той неколкократно е заявявал, че прегръща живи мъртъвци. Казвал е също, че краят на Руската империя е близо, а новото управление ще донесе реки от кръв и нова война.

1. Третата световна война

Преди да бъде убит, Распутин е говорел за три змии, които бавно ще водят човечеството към унищожение. Предполага се, че е говорел за световните войни, тъй като Първата и Втората наистина могат да бъдат сравнени със змии, довели до опустошение. Твърдял е също, че тези три змии ще предизвикат най-кървавите времена в човешката история.

2. Появата на бездушни създания

Григорий много е писал и говорил за клонирането в бъдещето, а клонингите описвал като бездушни създания без душа. Десетилетия по-късно клонираната овца Доли е факт, а сред научните среди все по-често се говори за появата и на клонинги на хора, както и правенето на деца по поръчка, така че да се избегнат някои наследствено болести.

 

3. Звярът ще стане враг на човека

Търговски обучения - myjobistosell.com

По думи на мистика човечеството ще стигне до период на безконтролни генетични експерименти, а това ще доведе до поява на чудовища, които ще напълнят Земята. Распутин е казвал и че част от тези мутанти ще са толкова огромни, че ще нападат хора.

 

4. Моралните ценности ще пропаднат

Въпреки че е познат с различни шамански практики, истината е, че Распутин е бил православен християнин, но като такъв не е виждал бъдеще за вярата. Той е твърдял, че година след година моралните ценности ще пропадат, докато не преобладава равнодушието и себелюбието.

5. Краят на света

Макар че не е назовавал конкретна дата, Распутин е виждал края на деня като естествен край на живота в нашата Слънчева система. Той е казвал, че Слънцето ще изпепели Земята, а Апокалипсисът ще бъде предшестван от тридневен мрак. По-голямата част от планетата ни ще се превърне в пустиня, докато накрая не изчезне.

 

 

инфо: sanovnik.bg

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар