Home Загадки Последните предсказания на Распутин и трите войни, които водят човечеството към унищожение

Последните предсказания на Распутин и трите войни, които водят човечеството към унищожение

от izumitelno
0 коментар 2,2K преглеждания

Името на Григорий Распутин е толкова известно, колкото и на последното кралско семейство на Русия. Причините един обикновен селянин да остане в историята, са няколко, но това, което не спира интереса към него, са неговите прословути предсказания.

Освен като народен лечител, лекуващ от хемофилия сина на император Николай II, Распутин е бил известен и със своите пророчески способности.

 

Последните предсказания на Распутин и трите войни, които водят човечеството към унищожение

Според историческите свидетелства загадъчният руснак е успял да предскаже своята смърт и тази на Романови. В последните си дни той неколкократно е заявявал, че прегръща живи мъртъвци. Казвал е също, че краят на Руската империя е близо, а новото управление ще донесе реки от кръв и нова война.

1. Третата световна война

Преди да бъде убит, Распутин е говорел за три змии, които бавно ще водят човечеството към унищожение. Предполага се, че е говорел за световните войни, тъй като Първата и Втората наистина могат да бъдат сравнени със змии, довели до опустошение. Твърдял е също, че тези три змии ще предизвикат най-кървавите времена в човешката история.

2. Появата на бездушни създания

Григорий много е писал и говорил за клонирането в бъдещето, а клонингите описвал като бездушни създания без душа. Десетилетия по-късно клонираната овца Доли е факт, а сред научните среди все по-често се говори за появата и на клонинги на хора, както и правенето на деца по поръчка, така че да се избегнат някои наследствено болести.

 

3. Звярът ще стане враг на човека

По думи на мистика човечеството ще стигне до период на безконтролни генетични експерименти, а това ще доведе до поява на чудовища, които ще напълнят Земята. Распутин е казвал и че част от тези мутанти ще са толкова огромни, че ще нападат хора.

 

4. Моралните ценности ще пропаднат

Въпреки че е познат с различни шамански практики, истината е, че Распутин е бил православен християнин, но като такъв не е виждал бъдеще за вярата. Той е твърдял, че година след година моралните ценности ще пропадат, докато не преобладава равнодушието и себелюбието.

5. Краят на света

Макар че не е назовавал конкретна дата, Распутин е виждал края на деня като естествен край на живота в нашата Слънчева система. Той е казвал, че Слънцето ще изпепели Земята, а Апокалипсисът ще бъде предшестван от тридневен мрак. По-голямата част от планетата ни ще се превърне в пустиня, докато накрая не изчезне.

 

 

инфо: sanovnik.bg

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар