Home Вдъхновяващо Как правилно подбраната прическа може да промени човек

Как правилно подбраната прическа може да промени човек

от izumitelno
0 коментар 32 преглеждания

Литовската стилистка Юргита Малакаускайте показва на практика как прическата може да промени човека. Тя може да го направи по-красив и да повиши самочувствието му.

На снимките, които сме подбрали за вас, са показани обикновени жени, които са попаднали във вълшебните ръце на Юргита и са излезли от студиото ѝ напълно променени и щастливи.

Процесът на създаване на прическата започва от определяне на цветотипа на клиентката. Цветотиповете са 4 и носят имената на годишните сезони – зима, пролет, лято, есен.

„Зимният“ тип дами са със светли очи и тъмни коси, а „летният“ – със светли очи, светли коси и светла кожа. Цветът на очите е особено важен, тъй като съществуват множество разнообразни оттенъци.

„Това прилича на създаване на картина“, казва Юргита. – Първо, анализирате с какви цветове ще „рисувате“. И не е възможно да започнете преди да определите всички необходими цветове, да оцените структурата на косата, формата на лицето и пр. Всеки уважаващ себе си фризьор прави точно това. Това е точна наука, а не спекулация.“

Търговски обучения - myjobistosell.com

Юргита става стилист на 16 годишна възраст, а сега тя е с 25-годишен опит в тази област. Тя е истински професионалист и зане за какво говори.

loading...

Може да харесате още

Оставете коментар