Home Любопитно Съществуват ли наистина ангели

Съществуват ли наистина ангели

от izumitelno
0 коментар 6,4K преглеждания

Много обикновени хора, екстрасенси, вярващи и гадатели вярват в съществуването на ангелите. Някои хора отдават именно на добрите ангели спасяването си по чуден начин от прегръдките на смъртта.

 

Доста учени се опитват да открият доказателства за наличието на висши сили, като изследват разказите на хора, които са преживели близки до смъртта състояния. Всички хора изпадали в клинична смърт разказват как са се понасяли над собственото си тяло, а след това са попадали в тъмен тунел в чието дъно са посрещани от прекрасни същества. Понякога разказващите ги свързват със свои починали близки, а други ги оприличават като ангел закрилник.

 

Според някои хора ангелите приличат на същества от женски пол, според други са от мъжки пол, но всички ги описват като вълшебно красиви, божествени и свръхестествени. Те са облечени в широки дрехи в бял цвят, пристегнати със златен колан. Според разказите, ангелите нямат крила.

 

 

Изследователите твърдят, че ангелите избират момента, в който да се появят, за да не уплашат човекът, когото закрилят. Най-важното нещо за ангелите е обектът на тяхната закрила да може да ги разпознае.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Ето как е изглеждал в действителност Исус

 

Шокиращи разкрития за Божи гроб! Легендите са истина

Руски учени правят много интересно проучване, което до голяма степен потвърждава теорията, че всеки човек си има ангел-пазител. Те поставили цел да проучат колко човека са върнали билетите си за международни полети или са закъснели за полета. Според учените когато пътуващите връщали по-често билетите си или закъснявали, след това самолетите катастрофирали. Проучването показва, че изминалите 20 години има десетки инциденти, а процентът на хората, върнали билетите си е с 18% повече, отколкото при благополучно кацналите самолети. За математиците тази статистика е доказателство за съществуване на ангели, които предпазват хората от беда.

 

 

Друг интересен случай е на холандски свещеник. Една нощ при него отива непознат човек с молба да причести умиращ. Дал адреса на свещеника и изчезнал. Свещеникът тръгнал към къщата, но там нямало никой. Последвало разследване на полицията, което установило, че човекът бил злодей и искал да убие свещеника, дори има съучастници. Те се отказали да го убият, защото по разказите им, свещеника вървял с още двама души. Според него именно Бог му е изпратил ангели, които да го закрилят.

Вярата в добрите сили е разпространена навсякъде по света. Знайте, че чудото идва там, където хората най-много го желаят.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Според най-старата библия Христос не е бил разпънат на кръста

Кои са архангелите и каква е тяхната мисия?

Най-ценната и уникална находка в целия свят е открита в България

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Методи за премахване на уроки и урочасване при деца

Какво е това леене на куршум? Как работи и защо помага?

Чудесата в Новия завет

 

Знаете ли колко са религиите в България?

 

Десетте най-големи религиозни мистерии и чудеса

СЕДЕМ от най-големите мистерии, за които до ден днешен никой не може да даде обяснение (СНИМКИ)

Историята на преподобна Стойна и какво пророкувала Ванга за нея

Предсказания за бъдещето на България

 

 

снимки: pixabay.com / източник: sanovnik.bg

Може да харесате още