Home Любопитно Методи за премахване на уроки и урочасване при деца

Методи за премахване на уроки и урочасване при деца

от izumitelno
0 коментар 3,6K преглеждания

Със сигурност сте чували за т.нар. урочасване и може би дори сте го усещали в даден момент. Всъщност, това означава, че човек с лоши очи или много негативна енергия е изпратил отрицателното си влияние върху вас. Може и да ви е завидял за нещо. Невинаги урочасването е умишлено. Човекът отсреща може да ви се зарадва или да ви направи комплимент, но без да иска да ви урочаса. Това е доста характерно при малките деца.

Симптомите, които издават, че се станали жертва на уроки, могат да се изразяват във внезапно главоболие, силна умора, замаяност, стомашни проблеми и дори вдигане на температура – общо взето неразположение на организма под всякаква форма. Ако за него няма причина и е станало изведнъж, значи сте срещнали човек с лоша енергия. В такъв случай трябва да вземете мерки веднага и да се избавите от нея незабавно.

Ето няколко от най-известните начини, които нашите баби, а вече и самите ние използваме, когато усетим, че са ни застигнали уроки.

Измийте лицето си с вода

Чистата вода помага за всичко. Ето защо, щом усетите такова неразположение, най-напред измийте лицето си с вода. След това може да преминете към някой от следните ритуали.

Напълнете някакъв съд с вода – чаша или купичка например. Подгответе си 3 клечки кибрит, които ще запалите една след друга. Докато горят, с всяка от тях нарисувайте кръст във въздуха, а после ги хвърлете във водата. Ако някои от клечките се кръстосат, значи е имало уроки.

Методи за премахване на уроки и урочасване при деца

Измийте челото и бузите си с водата, както и дръжките на всички врати вкъщи, включително и входната, и изхвърлете водата в тоалетната.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Най-популярните библейски пророчества

Бебето от Любек – една от най-големите загадки на миналото

 

Методи за премахване на уроки

При урочасване помага и светената вода. Хубаво е вкъщи винаги да имате малко. Напръскайте с нея всички стаи вкъщи, себе си и всички хора у дома.

Ако често сте ставали обект на урочасване, е добре да носите червен конец или медальонче синьо око, които са известни със защитната си сила срещу лоша енергия.

Методи за премахване на уроки и урочасване при деца

 Сред най-древните обичаи за премахване на уроки намира място и баенето с вода и яйце. Най-често се прави от възрастната дама в семейството, обикновено бабата. В съд се сипва чиста вода, после се взима едно яйце и тя започва да казва думите за премахване на лошата енергия, докато чука яйцето в ръба на съда с вода, правейки кръст с него. Ако се образуват балончета, значи човекът е бил урочасан. С водата се измиват ръцете и лицето му, а после тя се изхвърля в тоалетната.

Не подценявайте урочасването, то може да ви накара да се чувствате изключително зле. Имайте наум тези ритуали и един червен конец под ръка, за да не ви ловят лоши очи.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Предсказания за бъдещето на България

Послания от Библията

 Петър Димков е български народен лечител, занимаващ се главно с билколечение и народна медицина. През битието си дава много съвети и рецепти за природолечението, природосъобразния начин на живот, както и за множество духовни практики. Има солидно количество издадени книги, както и документален филм, направен за него.

 

Когато говори за уроки и урочасване, П. Димков уточнява, че най-податливи на това „подло хипнотизиране” са децата или хората със слаба воля. Признаците, по които се познава, че едно малко дете е урочасано, са изцъклянето на очите, вдигането на температура и болките в главата, както и чувството на гадене. Стомахът се свива, може се стигне дори до повръщане на зелено.

 

Като начин за предпазване, известен още от древни времена, е връзването на малък талисман с по едно зърно нишадър и ситно мънисто на главата и на гърдите. То отвлича силата на лошия поглед.

Ако установите, че детето е урочасано, веднага измийте лицето му със светена вода. Може и с „жива вода” /за нея се взема една паничка чиста вода и в нея се загасват 2-3 живи въглена/, като едновременно с това се произнасят благоговейни думи, като например: В името на Бога на Мъдростта, в името на Бога на Истината да се пречисти и освети тази вода, за да се измие от лицето и ръцете на детето ми лошите мисли и чувства на урочасалия го.

 

След това се умиват и ръцете на детето и му се дава да отпие три пъти от тази вода. Трябва да се повтори три пъти: Измий очи зли, измий очи от уроки. Когато направите и това, останалата вода се изплисква или зад главата на урочасания, или пък по някоя котка или куче.

 

По съвета на Петър Димков, след тези ритуали майката трябва да лизне с езика си 2-3 пъти челото на детето, от веждите към косата. Ако ли не, да лизне палеца си и да направи същото движение с него. През това време да повтаря наум една от двете горепосочени фрази.

 

Когато всичко е направено, детето се поставя на легло и се прекръства с парче каменна сол с думите: В името на Бога на Любовта, на Бога на Мъдростта, в името на Бога на Истината да се очисти детето ми, урочасаното /казва се името на детето/ от лошите мисли и чувства на урочасалия го. След ритуала солта се хвърля в огъня, като се казва: Както се пука солта, тъй да се пукат лошите очи, урочасали детето ми.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Какво е това леене на куршум? Как работи и защо помага?

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Признато: Най-древната цивилизация идва от България

Разчетоха древно евангелие, предсказващо бъдещето

Легендата за шестте раси

Шокиращи разкрития за Божи гроб! Легендите са истина

Цар Иван Асен II – най-силният владетел на Балканския полуостров: живот и управление

Феномени: Българката, която почти не спи

Библейският код разгадал 5000 пророчества

Кои са седемте смъртни гряха и защо са толкова опасни?

Загадъчните свитъци на Мъртво Море

Легендата за мистичната богиня Бастет

За убийство на котка в Египет наказвали със смърт

 

снимки: pixabay.com / източник: sanovnik.bg

Може да харесате още