Home Любопитно Десетте най-изневеряващи нации по света

Десетте най-изневеряващи нации по света

от izumitelno
0 коментар 5,1K преглеждания

Ново мащабно изследване успя да определи онези нации по света, където най-често се изневерява. В допитването са участвали 26 000 семейни двойки от 26 страни.

 

Проучването е проведено от компанията за производство на презервативи Sexual Wellbeing Global Survey. Въпросите в анкетите са се отнасяли до изневярата и сексуалното здраве като цяло.

 

На първо място сред изневеряващите нации се нареждат тайландците. 56% от жителите на страната за изневерявали на половинката си, като много от съпружеските двойки признават, че водят разкрепостен и полигамен полов живот.

 

На второ място по изневери се нареждат жителите на Дания, където 46% от съпрузите мамят половинката си с друг интимен партньор. С по 45% следващи в класацията са италианците и германците, които също смятат интимните ласки с друг партньор за приемливи.

След тях са французите с 43% изневеряващи, а на шесто място е Норвегия, която се е класирала с 41% изневеряващи съпрузи.

Десетте най-изневеряващи нации по света

Класацията се довършва от Белгия – 40%, Испания – 39%, Великобритания – 36% и Финландия с 36% изневеряващи партньори.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Тайните на древния секс

10-те най-страшни наказания за прелюбодеяние в света

 

Анкетите са били анонимни, като от всяка страна да участвали по 1000 обвързани. Изневеряващите във Франция и Германия са споделили, че не приемат авантюрата като причина за раздяла.

Подобно проучване преди няколко години успя да определи и кои нации правят секс най-често. Според анкетираните водещите фактори за задоволеността са получаването на оргазъм, освобождаването от стреса и честотата на секса.

 

 

Най-големите любовчии се оказват гърците – 87% от анкетираните признават, че не се лишават от удоволствия в леглото всяка седмица. Друг е въпросът, че по-малко от 50% се чувстват задоволени.

 80% от руснаците и 82% от бразилците също правят секс поне веднъж седмично.

В световен план половината от населението е имитирало оргазъм поне веднъж в живота си. Жителите на Латинска Америка са най-големите актьори в спалнята.

 

70% от колумбийците се преструват под завивките, следвани от Чили – 64%.

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Науката за изневярата

Как една жена с години крие любовника си на тавана

Скандалните любовни авантюри, променили историята ни

Фундаментални истини, които са измислени наскоро

Шокиращи разкрития за Божи гроб! Легендите са истина

 

Кои са седемте смъртни гряха и защо са толкова опасни?

Каква всъщност е жената със сини очи

 

снимки: pixabay.com / източник: ezine.bg

Може да харесате още