Home Любопитно Хитлер е знаел за Агарта

Хитлер е знаел за Агарта

от izumitelno
0 коментар 21,4K преглеждания

Един от най-интересните въпроси, над които мнозина са размишлявали през вековете е дали нашата планета е частично куха и населена от древна цивилизация. Много от нас са чели легендарните истории за нацистите, които изследват полярните региони на планетата и дори създават тайни бази в Ной Швабенланд, Антарктика, пише drevnatarasa.com

Хитлер е знаел за Агарта
Снимка: drevnatarasa.com

Много изследователи са публикували материали относно Операция „Висок скок” (HIGH JUMP) и пътуването на адмирал Бърд, където той заедно с екипажа си наблюдавали високо технологично напреднали летящи кораби (НЛО с формата на диск), които си летели наоколо необезпокоявани. Не много отдавна беше възстановена свръх-секретна карта, принадлежаща на Третия Райх , в нея има изображения на тайни проходи, които са били използвани от немските подводници, водещи до мистериозни подземни региони. Също така, това са напълно завършени карти, обрисуващи двете полукълба и мистериозното царство Агарта.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Древните загадки на подводния свят

 

 

НЛО над Древния свят – записки

 

Хитлер е знаел за Агарта
Снимка: drevnatarasa.com

Идеята, че планетата ни е куха и, че може да се влезе вътре в нея през Южния или през Северния полюс, а там процъфтяват тайни отцепнически цивилизации е подхранвала въображението на хората през вековете. Тези разсекретени материали ще налеят още масло в огъня към вече съществуващите спекулации.

И след всичко казано ни, може да се окаже, че тази теория е вярна, някак си и някъде там има вход, който води към един напълно различен свят. Такъв, който е бил държан в тайна в продължение на много години от нашите световни лидери и правителствата след Втората световна война.

Също така разполагаме и с писмо, предполагаемо писано от Карл Унгер, който е бил на борда на немската подводница „U-209”, командвана от Хайнрих Бродда. В него той пише, че екипажа е достигнал вътрешността на Земята и, че не счита за нужно да се връща обратно. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

5 мистериозни артефакта, които датират милиони години назад във времето 

 

Владетелите на древен Египет – извънземни?

 Официалните нацистки инструкции за достигането на Агарта:

 

Хитлер е знаел за Агарта
Снимка: drevnatarasa.com

Историите по-горе са подкрепени и от карти, направени от известния картограф и художник Хайнрих Беран за Националното Географско Дружество през 1966 г., на които континента Антарктида може да бъде видян без слоя дебел лед:

Най-интригуващия детайл са наличието на подводни пасажи, разположени по дъното на целия континент и изглежда, че се вписват в същия контур, който е идентифициран като вход към Кухата Земя или още Вътрешната Земя. Ето и официалната нацистка карта на вътрешния свят:

Хитлер е бил обсебен от мистицизма и необяснимото, той много се е интересувал от теми като окултизъм, НЛО и древна история, много от подчинените му знаят това и го подкрепят. Теорията с кухата Земя и съществуването на древни подземни цивилизации доби популярност през последните години.

 За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК: Изумително

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

Подземната цивилизация, пазена в тайна от човечеството – Легендата за Агарта

 

Американски инженер: Заявявам, че Земята е куха и обитаема отвътре

Рокфелер, който искаше да разкрие тайната за НЛО

Кой е построил подводните пирамиди?

Подземни цивилизации

 Тайните на Антарктида – Изгубени цивилизации, Пирамиди, НЛО и тайни бази

Сивите извънземни – най-честите посетители на Земята

Загадката с двете кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник

Мистерията с кристалните черепи

Сурид, известен още като Енох: ИСТИНСКИЯТ строител на Пирамидите? Древни текстове разкриват изумителни подробности

Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди?

 Има ли наистина развита цивилизация, която живее под земята

ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

 

Истинските загадки на Сибир

Хроника на укриваните факти: Гигантите от древността

източник: drevnatarasa.com

Може да харесате още

Оставете коментар